More

  Dit zie je in het bootcamp van ‘K2 zoekt K3’ 2021 op VTM: nieuwe K3-single ‘Waterval’ te horen

  © VTM

  Dit zie je in het bootcamp van ‘K2 zoekt K3’ 2021 op VTM: nieuwe K3-single ‘Waterval’ te horen

  -

  Afgelopen zaterdag ontdekten we welke 15 kandidaten de auditieshows van K2 zoekt K3 overleefd hebben. In de volgende aflevering van de talentenjacht trekken de kandidaten op bootcamp en daar krijgen ze meteen de nieuwe K3-single te horen.

  Lees ook: deze kandidaten zijn door naar de volgende ronde

  12 meisjes en 3 jongens maken nog steeds kans om het nieuwe K3’tje te worden en de plek in te nemen van Klaasje. Na de bloedstollende auditieshows breekt nu een nieuwe fase in het programma aan: het bootcamp. De 15 overgebleven kandidaten trekken samen naar Poperinge om zich voor te bereiden op de studioshows. Ze krijgen er in primeur de nieuwe K3-single te horen: Waterval.

  Al zijn de 15 finalisten niet zeker van een plekje in de grote studioshows. De jury dropt nog een serieuze bom aan het begin van het driedaagse bootcamp. “We komen nog even de ambetanterik uithangen”, klinkt het. “Want de komende drie dagen is niemand zeker van zijn plek in de studioshows. Niemand. Voor een aantal van jullie wordt het einde van de bootcamp ook het einde van K2 zoekt K3…”

  Workshop acteren, zang en dans

  Allereerst krijgen ze een K3-show te zien, waarna ze zelf aan de slag gaan op vlak van dans, zang en acteren. Jacques Vermeire zal hen een workshop acteren geven en de Nederlandse zanger Rolf Sanchez stort zich samen met Marthe op de zangcapaciteiten van de kandidaten.

  Natuurlijk staat de kandidaten ook een opdracht te wachten. Tijdens het ontbijt krijgen ze voor het eerst de nieuwe K3-song te horen, waarna ze de zang en choreografie op enkele uren tijd onder de knie moeten krijgen. Meteen erna worden hun prestaties beoordeeld door de jury. Bovendien zijn ook familie en vrienden aanwezig tijdens een tweede showmoment. Welke kandidaten stoten door naar de studioshows en wie blijft achter? Je ziet het vanavond om 20u30 op VTM.

  © VTM

  Lees ook: deze kandidaten zijn door naar de volgende ronde

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer