More

  Dit zie je in de tweede aflevering van ‘The Sky Is The Limit’

  Advertentie

  -

  Het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ is afgelopen week van start gegaan. Dat is de onvolprezen docureality van Peter Boeckx over de rijken der Belgische aarde. Wij blikken reeds vooruit naar de tweede aflevering. 

  LEES OOK: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’

  Vorige week leerden we al Frederik, Seka & Christian, Guy & Sona kennen. Vandaag is het de beurt aan Romy. Romy heeft haar zaakjes mooi voor mekaar, maar ze heeft ervoor moeten knokken.

  Samen met haar mama werkte Romy eerst 6 jaar lang als arbeidster bij Nike, maar ze wilde meer en werd haar eigen baas. Ze stak al haar spaarcenten in een kleine boetiek en het werd een voltreffer: ‘Ik heb altijd gezegd, op mijn dertigste wil ik een eigen boetiekske. Maar ik kon zo lang niet wachten.’

  Ook in de aflevering

  Twee jaar geleden herstelde Frederik van een uitgezaaide kanker, vandaag heeft hij zijn jaarlijkse controle in het ziekenhuis. ‘Vandaag heb ik mijn controle, dat is de eeuwige wachtzaalvraag…’, aldus Frederik.

  Wanneer Guy en Sona in België zijn, proberen ze altijd langs hun vaste adresjes te gaan, namelijk de winkel van Stijn Helsen  en de mama van Guy.

  © VIER

  Zijn 94 jarige mama Lea is heel fier op haar zoon en reist ondanks haar leeftijd nog vaak naar Dubai om bij hem te kunnen zijn. ‘Ik ben heel fier op Guy, hij is een harde werker.’ aldus mama Lea.

  Christian en Seka genieten van LA en gaan nog even langs in de studio waar hun zoon Angelo werkt als sound engineer: ‘David Guetta is hier geweest, Diplo, Martin Garrix,… Heel veel hits die vandaag op de radio worden gespeeld komen van hier.’

   The Sky is the Limit, elke woensdag om 20u35 op VIER

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer