More

  Dit voorjaar op Play4: Fear Factor (met Alex Agnew) en Gert en Cooke & Verhulst gaan echt live

  © Play4

  Dit voorjaar op Play4: Fear Factor (met Alex Agnew) en Gert en Cooke & Verhulst gaan echt live

  -

  Dit voorjaar keren een heleboel bekende formats terug naar Play4. De zender investeert bovendien ook in nieuwe programma’s, zo krijgt Julie Vermeire haar eerste grote programma, trekken Jani en Otto-Jan Ham naar Griekenland voor een talkshow en krijgen we een heleboel nieuwe (komische) reeksen te zien.

  Naast De Mol, De Bachelor, Big Brother en het derde seizoen van De Verhulstjes, pakt Play4 dit voorjaar uit met een heleboel interessante programma’s. Zo zorgt Play4 voor de comeback van Fear Factor, maar daarover lees je onderaan meer. Ook onder meer Blind Gekocht, met nieuwe presentator Jani Kazaltzis en een nieuwe jaargang van Stukken van Mensen verschijnen dit voorjaar op de zender.

  Ook te zien dit voorjaar: een nieuw seizoen van Don’t Worry Be Happy, De Container CupTopdokters, Het Parket, Over De Oceaan en Ooit Vrij. De zender kondigt bovendien een nieuwe jaargang van (Junior) Bake Off Vlaanderen en James De Musical aan. Ook het langverwachte nieuwe seizoen van The Sky Is The Limit moet dit jaar op het scherm verschijnen. Het is wel nog niet duidelijk of Bake Off Vlaanderen, James De Musical en The Sky Is The Limit in het voor- of najaar verschijnen. Wat zeker dit najaar te zien zal zijn, is een seizoen van De Allerslimste Mens Ter Wereld (seizoen 20). Daarin gaat Erik Van Looy op zoek naar de beste deelnemer van de voorbije tien seizoenen.

  Grote nieuwigheid voor Gert Verhulst en James Cooke is een nieuwe locatie voor De Cooke & Verhulst Show. De heren verlaten de studio in Schelle en trekken zes weken lang naar De Zuiderkroon in Antwerpen. Bovendien gaan ze dit seizoen helemaal live. Dat is anders dan vorige jaargangen, want die werden steeds op voorhand opgenomen. Het is duidelijk dat Play4 – in tegenstelling tot Eén en VRT – investeert in het segment late night talkshow.

  Erik Van Looy komt met een seizoen van ‘De Allerslimste Mens’, dit najaar op Play4 / © Play4

  Nieuwe programma’s

  Play4 mag zich stilaan de comebackkoning noemen. Zo keert na jaren van afwezigheid Fear Factor terug naar Vlaanderen. Het programma was bij ons in 2005 ook te zien, dat was toen op VTM met presentator Walter Grootaers. Master of ceremony in 2022 zal Alex Agnew zijn. Het programma zou ditmaal ver weg blijven van wansmakelijk eten (zo stonden in 2005 meer dan eens kakkerlakken of wormen op het menu van de kandidaten), maar vooral ongezien spektakel brengen. Zo zouden de kandidaten allerlei zaken uitvoeren die je doorgaans in actiefilms ziet gebeuren. Het programma is momenteel op zoek naar kandidaten, meer daarover lees je hier.

  Nieuw dit voorjaar is Come Dance With MeDat is een Amerikaans format waarin getalenteerde jonge dansers hun moeder of vader overtuigen om hun danspartner te worden. Het programma zal gepresenteerd worden door Gers Pardoel en Julie Vermeire. Nonkels is een nieuw komisch drama met Wim Willaert, Jelle De Beule en Rick Verheye. Daarin zouden enkele West-Vlamingen geconfronteerd worden met een Kameroense vluchteling die onaangekondigd voor de deur staat.

  Ook nieuw is Vive La Feta, dat is een nieuwe talkshow van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. De twee heren ontvangen acht bekende gasten in een vakantiehuis op een Grieks eilandje. Alleen weten Jani en Otto-Jan niet op voorhand wie hun gasten zijn. Ook twee comedyseries: Zijn Daar Geen Beelden Van? en F*** You Very, Very Much zijn dit voorjaar te zien.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer