Dit trio presenteert ‘De Warmste Week’ in Kortrijk op Studio Brussel: “Nu ga ik het voor de eerste keer van héél dichtbij meemaken”

© VRT / Studio Brussel

© VRT / Studio Brussel

Nog exact 16 dagen tot ‘De Warmste Week’ van start gaat. De actie voor het goede doel trekt dit jaar niet naar De Schorre of Puyenbroeck, maar wel naar Kortrijk. Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns draaien verzoekplaten voor de luisteraars. 

Van woensdag 18 tot dinsdag 24 december pakt Studio Brussel opnieuw uit met ‘De Warmste Week’. Voor de actie maakt Studio Brussel 7 dagen lang 24 uur per dag radio in Kortrijk. Studio Brussel-dj’s Eva De RooJoris Brys en Fien Germijns draaien er verzoekplaten voor een goed doel dat de luisteraars zelf kiezen. Op die manier bedankt de radiozender iedereen die zich heeft ingezet voor De Warmste Week met muziek. Afgelopen jaar was de presentatie in handen van Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham.

‘De Warmste Week’ Naar Kortrijk

De Studio Brussel-radiostudio staat dit jaar in de stad Kortrijk. Studio Brussel-dj Eva presenteert intussen voor de vijfde keer ‘De Warmste Week. Joris en Fien presenteren voor het eerst. Fien Germijns: “We voelen dat heel Kortrijk in de ban is van De Warmste Week. Ik heb beire veel goeste om iedereen die zich inzet voor De Warmste Week van dichtbij te leren kennen, midden in deze fantastische stad!”

Joris Brys: “Ik heb zelf altijd met een enorm warm gevoel geluisterd en gekeken de laatste jaren. Nu ga ik het voor de eerste keer van héél dichtbij meemaken en da’s iets om geweldig naar uit te kijken!”

Het Nelson Mandelaplein in Kortrijk is tijdens ‘De Warmste Week’ het kloppend hart van Studio Brussel, maar de radiozender trekt ook zelf de stad in. Studio Brussel-reporters Michèle Cuvelier en Stijn Vandevoorde gaan er op zoek naar warme verhalen en nemen muziek mee om actievoerders en vrijwilligers van Kortrijk te bedanken.

Studio Brussel voor De Warmste Week in Kortrijk: van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december 2019.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in