More

  Dit nieuwe personage maakt vanavond haar intrede in VTM ‘Familie’

  © Julie Rommelaere / VTM

  Dit nieuwe personage maakt vanavond haar intrede in VTM ‘Familie’

  -

  VTM verwelkomt vanavond een nieuw personage in Familie. Het is een van de vele nieuwe acteurs die in de VTM-soap opduiken. 

  Er waait een nieuwe wind door Familie. VTM verklaarde vandaag erg tevreden te zijn met de kijkcijfers van de soap. Zo gaat het – volgens VTM – over het best bekeken seizoen sinds 1999. Nadat eerder al nieuwe personages als Samira en Kato hun intrede maakten, wordt vanavond opnieuw een nieuw gezicht geïntroduceerd.

  Vanavond komt namelijk de jonge Naima binnengewaaid in de Jan & Alleman. Daar maakt ze kennis met Guido (Vincent Banic). Het personage wordt neergezet door de 17-jarige Jools Jatta Janssens uit Antwerpen. Ze heeft met Familie haar eerste rol als actrice beet.

  Naima belooft een pittige verschijning te worden. Eentje die niet op haar mondje gevallen is. “Vrouwen vraag je niet naar hun leeftijd, dat is heel onbeleefd. Mag ik dan nu een pintje voor ik stik van de dorst?”, steekt ze vanavond van wal in de Jan & Alleman. Wanneer zij hem voor een uitdaging stelt, lijkt Guido dan ook op haar avances in te gaan. “Heb je zin in een spelletje darts? Als jij wint krijg je een kus van mij, als je verliest, dan ga ik naar huis”, klinkt het uitdagend. Maar is Naima wel wie ze zegt dat ze is?

  Verjongingsoperatie

  Familie lijkt aan een heuse verjongingsoperatie bezig. Zo raakte in november bekend dat Gunther Levi en Martine Jonckheere – respectievelijk Peter en Marie-Rose in de serie – aan de deur worden gezet. Het personage van Peter wordt al sinds 1999 door Gunther neergezet. Marie-Rose was al sinds 1991 – met enkele tussenpauzes – te zien in de reeks. Kijkers klagen dan ook dat er te veel vernieuwing wordt doorgevoerd in Familie, zo lijkt de traditionele cast plaats te moeten maken voor een jongere bende.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer