Dit moet je op Netflix zien in april

Een nieuwe maand, een nieuw pak releases op Netflix. De streamingdienst heeft weer allerlei series en films in petto. Hier een overzicht van de belangrijkste releases.

The Bourne trilogie (01/04)

Vanaf vandaag kan je naar The Bourne films zien op Netflix. The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum staan vanaf vandaag op Netflix. Wie nog nooit een Bourne film heeft gezien: het verhaal draait om Jason Bourne (Matt Damon), de CIA en actie.

La Casa de Papel (06/04)

Eindelijk, zullen velen zeggen. Nadat het eerste deel afleveringen van de Spaanse topserie een succes bleek te zijn, komt Netflix op 6 april met het tweede en laatste deel afleveringen. De Spaanse serie draait om een geniale overval op de Koninklijke Munt van Spanje. Wij schreven er al eens over, lees het hier.

Lost in Space (13/04)

Lost in Space vertelt het verhaal van de familie Robinson die op missie is om een ruimtekolonie te stichten. Onverwacht geraken ze uit koers en crashen ze op een vreemde planeet.

The Alienist (19/04)

Een reeks met een Belgisch kantje: enkele afleveringen werden namelijk geregisseerd door Jakob Verbruggen (Code 37, The Fall, House of Cards). De reeks speelt zich af in het New York van 1896. Een taskforce, met psycholoog Laszlo Kreizler gaat op zoek naar de moordenaar van jonge kinderen.

The 100 (30/04)

Vanaf 30 april komt het vijfde seizoen van The 100 op Netflix. The 100 gaat over 100 jeugdige misdadigers die naar een post-apocalyptische aarde worden gestuurd om te testen of ze nog bewoonbaar is.

https://www.youtube.com/watch?v=7LNTrcguDaw

 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in