More

  Dit mag je verwachten in aflevering 6 van ‘The Masked Singer’ 2022

  © VTM

  Dit mag je verwachten in aflevering 6 van ‘The Masked Singer’ 2022

  -

  Vanavond is er alweer een nieuwe aflevering van The Masked Singer. Er zit deze week een nieuwigheid in het programma. Wat dat is, lees je hieronder.

  Afgelopen week nam kijkend Vlaanderen afscheid van de superlieve Robots. Niemand minder dan Lize Feryn en Aster Nzeyimana bleken in de kleurrijke pakken te zitten. Ook wij dachten dat al een tijdje, zo blijkt uit ons lijstje met verdachten. Ook deze vrijdag wordt een figuur ontmaskerd, maar dat zal niet zoals gewoonlijk verlopen, onthulde presentator Niels Destadsbader eerder deze week.

  Vrijstelling

  Want in een filmpje dat op vtm.be verscheen zien we Niels opduiken bij de Masked Singers. “Ik heb heel belangrijk nieuws voor jullie”, zegt hij. Want één van jullie kan deze week totaal níet ontmaskerd worden. Nu zie ik jullie denken: ‘Hoe? Wat? En wie gaat dat dan bepalen?’. Wel dat is het straffe, jullie gaan dat zelf bepalen. Dus kijk even goed rond: wie van jullie verdient het om absoluut door te gaan en kan deze week niet ontmaskerd worden? Denk er goed over na, want het is een zeer belangrijke beslissing…”

  Vanavond zal dus één figuur een vrijstelling krijgen. Wie dat wordt, weten we vanavond. Doordat de groep steeds kleiner wordt, krijgen we vanavond meer van hun te horen. Zo zullen de kandidaten voor het eerst twee keer moeten zingen. De eerste song brengen ze solo, waarna ze nadien in duel een face-off houden. Het speurdersteam bestaat deze week uit Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen en een mystery speurder.

  Dit zijn de songs die de Masked Singers solo brengen:

  Miss Poes zingt Earth Song van Michael Jackson

  Konijn zingt Cooler Than Me van Mike Posner

  Papegaai zingt Table Of Fools van IBE

  Flamme Fatale zingt Nothing Breaks Like A Heart van Miley Cyrus

  IJskoning zingt Uprising van Muse

  Schorpioen zingt Reggaetón Lento van CNCO & Little Mix

  Ridder zingt Alive van Sia

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer