More

  Dit is het nieuwe koppel uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2021

  © Play5

  Dit is het nieuwe koppel uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2021

  -

  Vrijdagavond moet één koppel Temptation Island definitief verlaten. De singles oordeelden dat een van de partners zich niet voldoende openstelde voor het avontuur. Daarom werd een nieuw koppel toegevoegd aan de groep.

  Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia, en Koen en Deborah vormen de vier originele duo’s van Temptation Island: Love or Leave. Doordat, in het nieuwe seizoen, de vrijgezellen een belangrijke rol krijgen, moet één van de koppels het programma vrijdag verlaten. Want als iemand zich niet voldoende openstelt voor het avontuur, dan wordt een koppel in de gevarenzone geplaatst en moet het mogelijk onherroepelijk naar huis.

  Om het vertrek van een koppel op te vangen, wordt vrijdag een nieuw duo aan de groep toegevoegd. Efrain is 24 jaar oud, model en acteur. Hij is een sociale jongen en valt op sportieve, slanke vrouwen. Hij heeft al twee jaar een relatie met Aylin: zij is 22 jaar oud, sales medewerkster en model. Aylin is een zorgzaam type en valt op sociale en ondernemende jongens. Ze gaan samen deze ultieme relatietest aan en hopen een antwoord te vinden op de vraag of ze de ware zijn voor elkaar.

  Temptation Island: Love or Leave, vrijdag 3 september om 20u35 op Play5

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie