More

  Dit is de nieuwe zomer-talkshow van Eén: ‘Vive la vie!’, met Karl Vannieuwkerke

  Advertentie

  -

  Met ‘Vive le vélo!’ trekken we traditioneel Frankrijk rond met Karl Vannieuwkerke en zijn tafelgasten. Dat zal deze zomer – in juli – ingeruild worden voor een gloednieuwe talkshow ‘Vive la vie!’.

  Terwijl Danira en haar ‘Vandaag’ een vaste afspraak zijn tijdens niet-zomermaanden, is Karl Vannieuwkerke en zijn ‘Vive le vélo!’ al jaren een sterkhouder tijdens de zomer. Door het coronavirus is De Ronde van Frankrijk uitgesteld tot in september, maar Karl Vannieuwkerke haalt in juli toch al zijn tafel van stal voor Eén. Karl Vannieuwkerke legt uit: “De opdrachten buiten de sport zijn me de voorbije jaren uitstekend bevallen. Het verlangen om door Vlaanderen te trekken en met een dosis goede moed naar de toekomst te kijken is groot.”

  Niet in Frankrijk, maar in Vlaanderen

  Over de koers praten, dat zullen ze niet (meteen) doen, maar wel over het leven en meer bepaald “het leven te vieren”. In de nieuwe talkshow ‘Vive la vie!’ nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt. Hun doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode. “We zullen proberen om de mensen mee te nemen op een positieve golf en willen ze ondertussen laten genieten van de pracht van ons land. Ik kan nauwelijks wachten om erin te vliegen”, zegt Vannieuwkerke.

  BronVRT
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer