More

  Dit is de nieuwe jury van Dancing With The Stars 2021

  Play4

  Dit is de nieuwe jury van Dancing With The Stars 2021

  -

  Dancing With The Stars gaat dit weekend van start met het derde seizoen van de danswedstrijd. Acht bekende Vlamingen gaan wekenlang de strijd aan om zich een jaar lang de best dansende BV te mogen noemen. Vandaag werd de jury voorgesteld.

  De kandidaten van het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars kennen we al, maar nu weten we ook wie in de jury zal zetelen. Voor het derde seizoen op rij, zitten twee nieuwe gezichten in de jury. Alleen Joanna Leunis en Jan Kooijman keren voor het derde seizoen terug. Sam Louwyck en Davy Brocatus keren niet terug in het nieuwe seizoen van de dansshow en zullen dus niet de danstalenten van Delphine, Pieter, Nina, Metejoor, Jonatan, Lotte, Nora en Yemi beoordelen.

  Nieuwe juryleden

  Wim Vanlessen / © Play4

  Wie dat wel zal doen is Wim Vanlessen, een internationaal bekende ambassadeur van de dans. Wim begon 25 jaar geleden zij carrière en was 20 jaar lang de sterdanser van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Hij was al meermaals jurylid bij danswedstrijden over de hele wereld en ontving zelfs een onderscheiding als Ridder in de Leopoldsorde voor zijn buitengewone bijdrage aan de kunst en Belgische dans.

  Ook nieuw is danser, choreograaf en acteur Joffrey Anane. De man werd finalist in tal van danswedstrijden, performde mee in grote theaterproducties en speelt af en toe mee in sketches van De Slimste Mens ter Wereld. Een manusje van alles en is nog maar 29 jaar.

  Jan Kooijman en Joanna Leunis

  De oude vertrouwde gezichten Jan Kooijman en Joanna Leunis keren ook dit seizoen terug. Ze zullen als de beste de kandidaten kunnen vergelijken met de deelnemers van de voorgaande seizoenen. Benieuwd wat dat geeft. Het programma start op 4 december.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer