More

  Dit is de line-up voor Tomorrowland Winter 2022: Ticketverkoop start vrijdag

  © Fille Roelants / Tomorrowland Winter

  Dit is de line-up voor Tomorrowland Winter 2022: Ticketverkoop start vrijdag

  -

  Tomorrowland keert na 2 jaar terug. In 2022 zal er opnieuw een editie van Tomorrowland Winter plaatsvinden. Een heleboel dj’s tekenen present zoals Afrojack, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike. De ticketverkoop start op vrijdag 18 september.

  Het is van 2019 geleden dat Tomorrowland Winter nog doorging. Ook het grote moederfestival Tomorrowland vond al twee jaar niet meer plaats. Tomorrowland Winter zal daardoor de eerste fysieke editie van Tomorrowland, na de pandemie, worden.

  Alpe d’Huez

  In 2022 trekt Tomorrowland Winter opnieuw naar het skigebied van Alpe d’Huez. Dat is met zo’n 250 kilometer aan skipistes één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Al hoef je geen skiër of snowboarder te zijn om naar Tomorrowland Winter te trekken. Zo zijn er verschillende sneeuwactiviteiten waarbij je niet moet kunnen skiën of snowboarden.

  © Tomorrowland Winter

  Naast sneeuwpret is er uiteraard ook muziek. Ook deze keer heeft het festival een schitterende line-up samengesteld. Zo zullen onder andere te zien zijn: Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V. Meer namen volgen binnenkort. Ook aan het comfort wordt gedacht: zo zal de Mainstage ditmaal overdekt en verwarmd zijn.

  Ticketverkoop vanaf vrijdag

  De ticketverkoop voor 7-daagse pakketten Tomorrowland Winter gaat op 18 september van start. 4-daagse pakketten en Festival Passes Only gaan in verkoop op 25 september. Alle informatie via www.tomorrowland.com.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer