More

  Disney opent eerste ‘ruimterestaurant’ Space 220: maak een ritje naar de ruimte

  © Disney

  Disney opent eerste ‘ruimterestaurant’ Space 220: maak een ritje naar de ruimte

  -

  Vanaf nu kan je in Disney themapark Epcot in Florida een ritje naar de ruimte maken. Ze hebben namelijk een restaurant geopend dat de indruk geeft dat je in de ruimte zweeft. 

  Space 220 is het nieuwste restaurant in Walt Disney World’s Epcot. Wie een dinertje in het restaurant boekt, krijgt de indruk om 350 km boven het aardoppervlak te zweven. Uiteraard kan dat – behalve met een SpaceX of Blue Origin-raket – nog niet echt, maar dankzij een heleboel Disney-trucjes krijg je wel die indruk.

  Zo zet je na een kort onthaal voet in een ruimtelift. Dankzij schermen die zich boven en onderaan de lift bevinden kan je de hele tocht naar de ruimte volgen. Zo zie je de weg die de ruimtelift aflegt richting het ruimtestation Centauri.

  © Disney
  @disneyparks

  🌟BREAKING!🌟 Space 220 #Restaurant at #EPCOT will open September 20! #DisneyWorld50 #Disney #DisneyParks #DisneyWorld #Space

  ♬ original sound – Disney Parks

  In het ruimtestation kan je genieten van spectaculaire uitzichten op de aarde. Dankzij de immense schermen die achter de ramen staan, lijk je echt boven de aarde te zweven. Wie aandachtig kijkt, zou zelfs astronauten, ruimteschepen en UFO’s kunnen zien.

  Spacy zalm

  Een tripje naar de ruimte kost je wel wat. Al krijg je daar ook lekker eten voor in ruil. Wat dacht je van galactische pasta, zalm of calamares? Voor 55 dollar krijg je, dat is zo’n 46 euro, krijg je een voor- en hoofdgerecht. Voor 79 dollar krijg je een volledig driegangenmenu. Dan ben je zo’n 68 euro kwijt, maar kan je jezelf wel een Disney ruimtetoerist noemen.  Het volledige menu kan je hier raadplegen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Disney Parks (@disneyparks)

  BronDisney
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer