More

  Deze zondag ‘Undercover’ seizoen 3 te zien op Netflix en VRT

  © VRT - NyklyN

  Deze zondag ‘Undercover’ seizoen 3 te zien op Netflix en VRT

  -

  Deze zondag is het eindelijk zover. Dan is de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover te zien op Eén en Netflix. De Nederlandse Youtuber en presentator Bram Krikke frist ons geheugen op en overloopt samen met Ferry wat er allemaal in het tweede seizoen gebeurde.

  Met nog slechts twee dagen te gaan tot het derde seizoen van Undercover, wordt het hoog tijd om het geheugen op te frissen. Daarom trommelde Netflix de Nederlandse presentator en Youtuber Bram Krikke op. Geheel toevallig wordt hij gearresteerd en in dezelfde cel als Ferry Bouman (Frank Lammers) gegooid. Hij herkent Ferry meteen, maar die is niet heel blij met de aandacht.

  Het derde seizoen van de reeks zal draaien rond een Turkse bende. Bob (Tom Waes) is niet langer een undercoveragent, maar krijgt na de moord van een collega een geheim voorstel om opnieuw undercover te gaan en de dader te vinden. Bob neemt al snel de zaak aan m zijn leven opnieuw op de rails te krijgen, maar hij moet daarvoor samenwerken met – de pas vrijgekomen – Ferry. Het is iets wat beiden heren niet zint.

  Zal het duo samenwerken? Of zint Ferry op wraak? En wat met Danielle? Wint Ferry opnieuw het hart van zijn geliefde? Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 21 november te zien op Eén in België. Nederlandse (en internationale kijkers) kunnen op Netflix terecht.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer