More

  Deze Vlaamse vrijgezellen nemen deel aan de Secret Garden in ‘Free Love Paradise’

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Sinds afgelopen week kan je op VTM 2 kijken naar een relatie-experiment rond de vrije liefde. Deze week leren de koppels de vrijgezellen kennen uit de ‘Secret Garden’.

  6 koppels testen in ‘Free Love Paradise’ het alternatief uit voor monogamie: een open relatie. Hoever mogen de partners gaan en steekt jaloezie alsnog de kop op? Dat zijn de vragen waar de komende weken antwoorden worden op gezocht. Afgelopen week konden we zien hoe iedereen de kat uit de boom kijkt, bovendien vinden de koppels elkaar voorlopig alleen ‘leuk’, maar ook niet meer dan dat. “Ik heb zeker niet het gevoel dat er al genoeg lust wordt ervaren hier, dus voor mij mag het zeker nog een stapje meer”, vertelt Shantie.

  Deze week vinden de koppels een interessante uitnodiging: “Jullie zijn allemaal uitgenodigd op een exclusief feest in de Secret Garden. Een plek waar jullie de eregasten zijn en waar nog véél meer ingrediënten aanwezig zijn voor een open relatie.” Met een klein hartje vertrekken de 6 koppels naar de Secret Garden. “Oh, ik ben opeens héél zenuwachtig”, roept Mariska. In de Secret Garden ontmoeten de koppels vrijgezellen. Leer hieronder enkele Vlaamse vrijgezellen kennen.

  Laura (24)

  © VTM

  “Ik denk dat monogamie ons is opgelegd door onze voorouders. Het is mooi dat de mensen bij elkaar blijven, maar op seksueel vlak denk ik dat je meer open moet denken. Dan zouden er ook veel meer relaties standhouden en niet zo veel bedrogen worden.” 

  Charlotte (24)

  © VTM

  “Ik twijfel of de mens gemaakt is voor monogamie. Behoeftes en verwachtingen veranderen altijd. Ook kan je na een aantal jaren een soort routine krijgen wat er voor zorgt dat de spanning verdwijnt.”

  Tinne (21)

  © VTM

  “Mensen zijn niet gemaakt om hun hele leven bij één persoon te blijven. Ik denk dat dit experiment zeker een nieuw vuurtje kan ontsteken in de relatie van koppels.”

  Keanu (25)

  © VTM

  “Monogamie is zeker iets wat moet bestaan voor diegene die dat wilt. Maar polygamie is voor mij geen taboe, terwijl de maatschappij ons dat wel zo aanleert. Ik wil met dit experiment ontdekken hoever ik zelf sta ten opzichte van polygamie.”

  De afleveringen van Free Love Paradise zijn ook te (her)bekijken op VTM GO. De derde aflevering is aansluitend op de uitzending van donderdagavond ook al in preview te bekijken via Streamz.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie