Deze programma’s zie je dit voorjaar op VTM: o.a. ‘The Masked Singer’, ‘Beat VTM’ en ‘LEGO MASTERS’

© VTM

© VTM

VTM pakt dit voorjaar uit met een heleboel nieuwe programma’s. Zo zal de zender 10 nieuwe programma’s op de kijker afvuren. Op de planning staan o.a. ‘Beat VTM’, ‘The Masked Singer’, ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ en ‘LEGO MASTERS’. Ook Axel Daeseleire, Luk Alloo, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Liefde Voor Muziek’ keren terug.

LEES OOK: VTM start tweede zender ‘VTM 2’

Veelbelovende nieuwkomers en bekende programma’s zullen dit voorjaar te zien zijn op VTM. Meeslepende duels in ‘Beat VTM’, het mysterie rond ‘The Masked Singer’, de culinaire strijd in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ en de waanzinnige bouwwerken in ‘LEGO MASTERS’ drijven de spanning op. Nieuwe titels zoals ‘Axel Gaat Binnen’, ‘Alloo in de Politierechtbank’, ‘De Mug’ (werktitel), ‘Onderzoeksrechters’ en ‘Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt’ brengen relevante verhalen.

Dit jaar zal ook ‘De Bende van Jan de Lichte’, de nieuwe prestigieuze historische reeks met Matteo Simoni, in Vlaanderen te zien zijn. Dat zal op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media zijn, de zogenaamde Vlaamse Netflix. Het is nog niet duidelijk of de fictiereeks ook op VTM te zien zal zijn.

© VTM

Entertainment in het weekend

Vrijdag- en zaterdagavond blijven dé entertainmentavonden bij uitstek voor het hele gezin. Niet alleen met ‘The Masked Singer’, maar ook met ‘The Voice Kids’ en ‘Dat Belooft Voor Later’. Mee (be)leven kan ook met ‘Blind Getrouwd’ en ‘Liefde voor Muziek’. Daarnaast zijn er nieuwe seizoenen van ‘Alloo in de Nacht’ en ‘Holland-België’. VTM kleurt dit voorjaar ook helemaal rood dankzij de Rode Duivels.

Davy Parmentier, creatief directeur: “VTM gaat voor een spraakmakend voorjaar. En we doen dat met maar liefst 10 nieuwe programma’s. Meest opvallende nieuwkomer is The Masked Singer, met een al even nieuw duo Niels Destadsbader en Julie Van den Steen. Welke bekende gezichten verstoppen zich achter het masker? Dat is de vraag die Vlaanderen straks in de ban zal houden. Ook nieuw – en langverwacht – is BEAT VTM. Na 100 dagen oefenen barst de strijd tussen bekend en onbekend Vlaanderen los. Zo waagt Guga Baúl zich aan Turks worstelen en wordt Kürt Rogiers dameskapper. Behalve topentertainment zetten we ook in op verhalen die raken. In Axel Gaat Binnen verblijft Axel Daeseleire vijf dagen en nachten op plaatsen waar je normaal gezien nooit binnen mag. Dat levert beklijvende televisie op.”

Dit zijn de 10 nieuwe VTM-programma’s

Beat VTM

© VTM

100 dagen geleden beten 8 bekende Vlamingen en hun onbekende uitdagers zich vast in een discipline die ze geen van beiden kenden. Nu barst de grootste strijd tussen team Vlaanderen en team VTM helemaal los. Wie wint het spannende duel? En wie wordt afgetroefd?

The Masked Singer

© VTM

Welke bekende Vlaming zit verstopt achter het masker? Niels Destadsbader en Julie Van den Steen hosten de internationale tv-hit The Masked Singer, de show waarin bekende gezichten van kop tot teen gehuld zijn in prachtige kostuums en waarin pakweg een zingend ‘monster’ in duel gaat met een gigantisch ‘insect’.

LEGO MASTERS

© VTM

De wereldberoemde LEGO blokjes zorgen nu ook op het kleine scherm voor ongeziene taferelen. Kürt Rogiers laat de grootste LEGO strijd van de Lage Landen losbarsten. Welk duo creëert de indrukwekkendste bouwwerken en wordt LEGO Master 2020?

Mijn Keuken Mijn Restaurant

© VTM

Vlaanderens grootste culinaire avontuur is helemaal terug. Gepassioneerde hobbykokduo’s gaan de uitdaging aan om hun eigen restaurant te beginnen, op een niet-alledaagse locatie. Voor ze dat doen moeten ze zichzelf eerst bewijzen in hun eigen keuken. Wat zou jij koken als Sergio Herman over de vloer kwam?

De Mug

© VTM

De makers van Helden van Hier brengen een exclusieve blik achter de schermen van ZNA Stuivenberg, één van de grootste spoedafdelingen van ons land. Ze volgen er de artsen, verplegers en ambulanciers tijdens hun levensreddende job.

Axel Gaat Binnen

© VTM

Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en nachten op plaatsen waar je normaal gezien nooit binnen mag. Hij leeft mee op het ritme van patiënten in een brandwondencentrum, in een centrum voor mensen met een verstandelijke handicap en logeert zelfs tussen moordenaars en pyromanen in een forensisch psychiatrisch centrum.

Alloo in de Politierechtbank

© VTM

Luk Alloo gaat achter de schermen bij de politierechtbank van Aalst. Daar volgt hij politierechter Mireille Schreurs, enkele maanden voor ze haar zwarte toga aan de haak hangt. Luk praat ook met de chauffeurs die voor de rechter moeten verschijnen.

Onderzoeksrechters

© VTM

Acht Vlaamse onderzoeksrechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, verhoren of huiszoekingen.

Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt

© VTM

Op 15 januari 2018 stortten drie huizen in na een zware explosie op de Antwerpse Paardenmarkt. De makers van Helden van Hier geven een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op een uitzonderlijk crisismoment.

De Bende van Jan De Lichte

In het Vlaanderen van de 18de eeuw is het volk arm en wordt het onderdrukt door een zoveelste bezetter. De struikrover Jan de Lichte en zijn kompanen vormen een roversbende, die al plunderend een bloedig spoor door Vlaanderen trekt. Ze overvallen postkoetsen en kastelen en verdelen hun buit onder de armen. Zo groeit Jan de Lichte tegen wil en dank uit tot een volksheld. De Bende van Jan de Lichte zal dit jaar te zien zijn op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in