More

  Deze populaire series krijgen binnenkort een nieuw seizoen op Netflix!

  Advertentie

  -

  Goed nieuws voor de fans van bingewatching! Netflix kondigde tal van nieuwe seizoenen aan van enkele populaire series. Wij lijsten voor jou de belangrijkste series op! Pak je laptop erbij, zet je gezellig in je zetel en streamen maar!

  Unsolved Mysteries

  Seizoen 3 alweer van de spannende reality-reeks. In Unsolved Mysteries worden misdaadzaken besproken die tot op de dag van vandaag nog steeds niet opgelost zijn. Je neemt een kijkje in levensechte reconstructies van de feiten. Onder andere getuigen en familieleden van slachtoffers vertellen mee het verhaal. Vanaf 18 oktober op Netflix, allemaal nieuwe onopgeloste zaken met drie afleveringen per week.

  Love Is Blind

  Netflix’s populaire datingshow is terug! In Love Is Blind leren singles elkaar kennen in ’the pods’ waar ze met elkaar praten zonder dat ze elkaar zien. Je weet dus niet hoe je gesprekspartner eruit ziet, daarom draait dit programma puur om een emotionele klik. Er worden koppels gevormd waarna ze zich verloven. Daarna zien ze elkaar voor het eerst in het echt en zullen ze samen op vakantie gaan om vervolgens samen te wonen. Vervolgens staan ze samen voor het altaar, wie zegt ja en wie nee? Vanaf 19 oktober op Netflix.

  The Crown

  Vanaf 9 november kan je eindelijk het langverwachte 5de seizoen van The Crown kijken. In dit seizoen wordt de cast voor de derde keer vernieuwd en neemt Imelda Staunton de rol van ‘The Queen’ op zich. Verder zien we Dominic West als Prins Charles en Elizabeth Debicki als Prinses Diana. Dit nieuwe seizoen gaat verder in de jaren ’90, waarin onder andere de turbulente scheiding van Charles en Diana in de spotlight staat.

  ‘The Crown’ Season 5 Cast Photos: First Look

  Young Royals

  Krijg je maar niet genoeg van koninklijke families? Goed nieuws, want de Zweedse hitserie Young Royals komt op 1 november met een 2de seizoen op Netflix. In het 1ste seizoen volgden we voor de eerste keer prins Wilhelm die op een elite-internaat terechtkomt en daar een homoseksuele romance begint met Simon. Verwacht je in het 2de seizoen aan nieuwe vriendschappen, meer geheimen en gevaren voor de Zweedse monarchie.

  It’s Time for Revenge in ‘Young Royals’ Season 2 First-Look Photos

  Élite

  De Spaanse tienerdramaserie Élite komt terug met een 6de seizoen. Je bekijkt er drama die draait om de relaties tussen drie studenten uit de arbeidersklasse en hun rijke klasgenoten. Na de dood van een andere student gaat Las Encinas een nieuw schooljaar in, vastbesloten om haar schandalige verleden in de doofpot te stoppen. Maar de conflicten gaan door omdat racisme, seksisme, huiselijk geweld en homofobie welig tieren in de gangen van de prestigieuze school. Élite seizoen 6, vanaf 18 november op Netflix.

  Netflix kondigt startdatum Élite seizoen 6 aan in stomende teaser | RTL Boulevard

  Firefly Lane

  De beste vriendinnen Tully en Kate zullen binnenkort weer verschijnen op je beeldscherm. Na het eerste leuke seizoen, kan je vanaf 2 december opnieuw genieten van de serie. In het 2de seizoen komen we waarschijnlijk te weten waarom er een haar in de boter is tussen de 2 vriendinnen, dat op het einde van het eerste seizoen te zien was met een flash-forward. Firefly Lane volgt de ups en downs tussen de twee beste vriendinnen terwijl ze de middelbare school, het beroepsleven, de liefde en familiedrama’s doorkruisen. Ali Skovbye en Roan Curtis hernemen hun rollen als de jonge Tully en Kate in flashbacks naar hun tienerjaren in de jaren’70. De volwassenen Tully en Kate zijn opnieuw voor Katherine Heigl en Sarah Chalke.

  Emily in Paris

  Emily is back! Jawel, want Emily is met het 3de seizoen back in Paris! Heel wat vragen zullen hopelijk beantwoordt worden; gaat ze terug naar Chicago of blijft ze in Parijs? Gaat ze terug naar Alfie? En wat met Gabriel, die nu opnieuw een relatie blijkt te hebben met Emily’s best friend Camille? Vanaf 21 december op Netflix. Wij gaan zeker kijken!

  Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen

  Credits en beelden: Netflix

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer