Deze oude bekende uit VTM-serie ‘Spoed’ duikt op in ‘Familie’

Ann Van den Broeck en Kürt Rogiers in 'Spoed' / © VTM

Ann Van den Broeck en Kürt Rogiers in 'Spoed'

Woensdag leren we in ‘Familie’ een nieuw personage kennen. Voor kijkers van ‘Spoed’ is het nieuwe gezicht geen onbekende. Het personage van Kathleen Moens zal het één en ander in beweging zetten. 

Vanaf woensdag 18 december duikt er een nieuw gezicht op in VTM-reeks ‘Familie’. Het personage van Kathleen Moens (Ann Van den Broeck) zal haar intrede maken in de brouwerij van Mathias (Peter Bulckaen) en Peter (Gunther Levi). Al is Kathleen geen volstrekt onbekende in het verhaal. In de webserie Spoorloos, die afgelopen zomer via vtm.be en VTM GO te volgen was, dook het personage al op als jeugdliefje van Lars (Kürt Rogiers).

De halve crew van ‘Spoed’

Meer dan 30 jaar later staat Kathleen straks opnieuw in zijn leven. Tussen acteurs Ann Van den Broeck en Kürt Rogiers wordt het alvast een blij weerzien, maar wordt het dat ook voor Kathleen en Lars? “Kathleen is bezig met marketing en komt zo bij de brouwerij terecht. Wat haar functie binnen het verhaal is, kan ik niet verklappen. Maar ze zet wel één en ander in beweging”, vertelt Ann Van den Broeck. “Voor mijn eerste opnames stond ik vaak met Kürt op de set en dat voelde als thuiskomen. Zestien jaar geleden speelden we een dokterskoppel in Spoed. Ook zowat de halve crew van Spoed heb ik bij Familie teruggezien: een heel fijn weerzien!”

Peter Bulckaen en Ann Van den Broeck / © VTM

Anns personage Kathleen duikt morgen dus voor het eerst op in de brouwerij van Mathias en Peter. Daar wordt ze door Mathias uitgenodigd om te proeven van zijn Gust-bier. Een inspirerende ontmoeting, want Kathleen besluit haar schouders mee onder de reclamecampagne te zetten. En die beslissing zet heel wat in beweging.

Nieuw personage vanaf morgen, woensdag 18 december, elke weekdag om 20.00 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in