More

  Deze maakt het warm in huis: ontdek single ‘partner in crime’ van Nayana Iz

  Deze maakt het warm in huis: ontdek single ‘partner in crime’ van Nayana Iz

  -

  Warme trompetten, beats die als een plakkerig goedje aan de huid blijven kleven en zachte vocals om ontuchtig van te worden. Ontdek de nieuwe single ‘partner in crime’ van de Britse Nayana Iz.

  Opgegroeid in Londen, maar geboren in India maakt Nayana Iz – Hindi voor ‘mooie ogen’ – R&B en hiphop om duimen en vingers van af te likken. Na eerder een paar singles te hebben uitgebracht, kwam ze in augustus van dit jaar met haar debuut EP ‘Smoke & Fly’ op de proppen. Ze vermengt daarbij de verschillende muzikale invloeden die ze doorheen haar muzikale opleiding in Londen – gaande van jazz, pop en indie, tot hiphop en soul – meekreeg, met de geest van de Indische dans en taal.

  Na haar debuut EP heeft de Britse haar zinnen gezet op nieuw werk, dat krijgen we al op 5 februari te horen op haar nieuwe EP. Single ‘partner in crime’ is gloednieuw en meteen de leadsingle van die nieuwe plaat. Ze combineert het beste van R&B en hiphop in een wereldje waar soul nooit veraf is. De warme trompetten vergezellen de zijdezachte vocalen van Nayana en de beats zorgen voor de impuls tot een sierlijke dans. Deze brengt warmte in huis. Deze Britse bewijst met ‘partner in crime’ dat ze weet waarmee ze bezig is en ze zou zomaar eens één van de groten van morgen kunnen zijn.

  Beluister ‘partner in crime’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Check ‘partner in crime’ van Nayana Iz

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie