More

  Deze legendarische artiest staat in de volgende aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ 2022 centraal

  © VTM

  Deze legendarische artiest staat in de volgende aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ 2022 centraal

  -

  Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is volop aan de gang. In de volgende aflevering staat Koen Buyse centraal.

  Uitverkochte tours, gouden platen en ontelbaar veel festivalshows in binnen- en buitenland. Het parcours van Zornik spreekt tot de verbeelding. Nu maandag 18 april staat Koen Buyse van Zornik centraal in Liefde voor Muziek. Dat betekent dat de gitaren bovengehaald moeten worden en dat heeft CAMILLE goed begrepen. Ze laat zich volledig gaan op de hit Hey Girl en zal voor het eerst ooit zelf een stukje gitaar spelen. “Ik heb speciaal gitaar leren spelen voor dit nummer. Willen jullie mijn gitaar ook allemaal signeren?”, lacht ze.

  De Nederlandse Davina Michelle kiest voor Its So Unreal. De song die voor de doorbraak van Zornik zorgde. “Ik heb daaruit opgemaakt dat je je eigen feestje moet bouwen en niet moet luisteren naar wat anderen zeggen”, vertelt Davina. Pat Krimson en Loredana gaan voor een eigenzinnige versie van Believe In Me. Die start eerst akoestisch, maar al snel krijgt die een andere draai.

  Omgetoverd tot een vrouw

  Zornik schopte al eens graag tegen de schenen van alles wat ‘normaal’ was. Zo toverde Koen zich voor de clip van Scared Of Yourself om tot een vrouw. Dat was niet naar de zin van de platenfirma, want zij wouden niet voor de clip betalen. “Dus we dachten ‘fuck it’. We hebben hem helemaal zelf betaald en het was onze goedkoopste, meest succesvolle clip ooit.” Suzan & Freek ruilden de gitaren en drums in voor een akoestische versie die Koen sterk raakt. “Ik heb dit nummer geschreven toen ik niet zo’n gelukkig mens was. Er zit normaal spanning in maar jullie maakten er iets hoopvol van!”, reageert Koen.

  Ozark Henry zal maandag The Enemy brengen. Hij geeft het nummer een veel diepere betekenis volgens Koen: “Je hebt mij vandaag heel bewust gemaakt, gewoon door de manier waarop je het gebracht hebt. Ik denk niet dat ik het nummer ooit nog hetzelfde zal zingen.” Margriet zal een nummer uit het repertoire van Koen zelf brengen. Zo toverde ze My Love om tot een breekbaar nummer. De andere artiesten worden er helemaal stil van. Koen zelf brengt maandag Sun Hits The Sky van Supergrass.

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer