More

  Deze koppels nemen deel aan ‘Free Love Paradise’: dit zijn de deelnemers van het vrije liefde-experiment

  -

  Vanaf donderdag kan je op VTM 2 kijken naar ‘Free Love Paradise’. Want is het zich levenslang binden aan één partner nog van deze tijd? Zes jonge koppels nemen de proef op de som. ‘Free Love Paradise’ is vanaf donderdag 5 november te bekijken op VTM 2.

  Terwijl we in ‘Temptation Island’ stiekem wekenlang wachten op bedrog, gooit het nieuwe ‘Free Love Paradise’ het over een andere boeg. Zes koppels, drie Vlaamse en drie Nederlandse, trokken naar het zonnige Mexico om de grenzen van hun relatie op te zoeken. Want kan vrije liefde hand in hand gaan met een relatie? Of neemt jaloezie toch de bovenhand? 

  Klinisch seksuologe Chloé De Bie reisde mee naar Mexico voor professionele begeleiding van de zes koppels van dit nieuwe relatie-experiment: “Overspel komt best vaak voor. Als je weet dat 1 op 4 mannen en 1 op 5 vrouwen overspel pleegt, dan is het ergens logisch dat meer en meer mensen zich vragen stellen als: kiezen we voor monogamie omdat het de norm is? Of omdat we onze partner niet willen delen? We zien bovendien een (r)evolutie waarbij men seksualiteit vaker loskoppelt van liefde. Voor sommige mensen kan het interessant zijn om na te denken of een open relatie iets voor hen is. Hierbij maakt men binnen de relatie zelf regels op over wat kan en niet kan.” Het programma wordt gepresenteerd door Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both.

  Dit zijn de zes koppels

  Robin (25) en Kéty (21) / BE

  © VTM 2

  Kéty is bridal-consultent in een bruidswinkel en studeert psychologie. Robin is student International Business Management en is erg jaloers aangelegd, maar vindt gezonde jaloezie aantrekkelijk. 

  Het koppel is één jaar samen en waren daarvoor al ‘friends with benefits’. Voor Kety is dit haar eerste serieuze relatie en Robin heeft erg zijn best moete doen om haar te ‘veroveren’. Binnen het experiment staat ze overal voor open en hebben ze geen grenzen. Zolang er geen gevoelens bij komen kijken, mag alles. De vriendinnen van Kéty raden haar een trio aan.

  Gaêtan (29) en Cristina (27) / BE

  © VTM 2

  Cristina is operator in een drukkerij en houdt van ‘old fashioned’ romantiek, Gaêtan is herenkapper en eigenaar van kledinglijn ‘Mythos’. Gaêtan viel als een blok voor Cristina en verbrak zijn vorige relatie. Ze waren twee jaar samen toen Gaêtan vreemd ging.

  Na een pauze zijn ze nu al een jaar terug samen. Vertrouwen is binnen hun relatie heel belangrijk. Gaêtan wil experimenteren met andere vrouwen en Cristina voelt zich ook tot hetzelfde geslacht aangetrokken. Ze komen dan ook met een duidelijke missie: een trio met een andere vrouw. Cristina heeft daar geen problemen mee, zolang ze er zelf bij. 

  Cédric (24) en Bo (25) / BE

  © VTM 2

  Bo heeft een Master Tourism & Destination Management en Cédric studeert lichamelijke opvoeding en sport. Hij gaat graag om met spirituele mensen en gelooft in het lot. Ze zijn zes maanden samen, maar zien elkaar als soulmates. Bo is voor Cédric zijn ‘happiness en cuteness level’ gevallen, terwijl voor Cédric het spontane en extraverte karakter van Bo de doorslag gaf.

  Bo gaat vier maanden op Erasmus-uitwisseling naar het buitenland. Het koppel wilt met het experiment achterhalen of een open relatie de oplossing kan zijn om deze lange tijd te overbruggen.

  Mariska (24) en Ivo (26) / NL

  © VTM 2

  Het koppel is al zes jaar samen en hoopt dat over 40 jaar nog te zijn. Ze kiezen er bewust voor om niet samen te wonen, om het op die manier spannend te houden. Ze kunnen zich voorstellen dat hun seksleven op een bepaald moment saaier wordt, dus willen ze dit experiment aangrijpen om te kijken wat vrije liefde met hen doet.

  Shantie (24) en Pieter (27) / NL

  © VTM 2

  Ondertussen zijn ze vijf jaar samen en geloven ze dat er meerdere mensen kunnen zijn waar ze zich seksueel tot aangetrokken voelen. Ze zijn beiden erg jaloers, dus zien dit als een grote test.

  Tamara (24) en Lenny (22) / NL

  © VTM 2

  Ze kennen elkaar al vijf jaar en vormen sinds twee jaar een koppel. Ze zien al een toekomst voor zich met kinderen. Omdat ze van plan zijn samen oud te worden, willen ze graag de spanning opzoeken en zien of een open relatie voor hen zou werken.

  De koppels zijn niet alleen op het eiland, want er zijn ook tal van vrijgezellen aanwezig. ‘Free Love Paradise’ is in preview te zien op Streamz en vanaf donderdag op VTM 2.

  BronVTM 2
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie