More

  Deze knappe koppen zijn de kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ 2021

  © Play4

  Deze knappe koppen zijn de kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ 2021

  -

  Vanavond start op Play4 het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Presentator Erik Van Looy en zijn juryleden gaan in een select groepje van 34 kandidaten op zoek naar de meest snuggere bekende Vlaming of Nederlander. Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld?

  Lees ook: Deze unieke gezichtsbehandeling gebruikte Marc-Marie Huijbregts: “Er kwamen vliegen op af”

  De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat van start met drie toppers. Zo strijden model Cesar Casier, MNM-gezicht Dorianne Aussems en kersvers VRT-presentator Niels Destadsbader voor een plek in de volgende aflevering. Wie blijft zitten en wie in de eerste aflevering afvalt, zien we vanaf 21u40 op Play4.

  Advertentie  Dit zijn alle deelnemers

  Arjen Lubach

  © Play4

  De 41-jarige Nederlandse presentator en cabaretier Arjen Lubach komt naar De Slimste Mens ter Wereld. In Vlaanderen is de man vooral bekend van Zondag met Lubach. Arjen zou weleens ver kunnen komen, want in 2012 won hij de finale van de Nederlandse versie van De Slimste Mens ter Wereld.

  Anne-Laure Vandeputte

  © Play4

  De 28-jarige Brugse actrice Anne-Laure Vandeputte kan je kennen van rollen in Grenslanders, De Bende van Jan de Lichte en Red Light. Jongeren kennen haar misschien vooral van haar rol als Flo in webserie Bathroom Stories. Benieuwd tot waar haar kennis in De Slimste Mens ter Wereld reikt.

  ACID

  © Play4

  Recht van het smartphonescherm naar televisie. De 22-jarige Nathan Vandergunst, oftewel ACID, is een van de meest bekende Belgische YouTube’ers. Hij durft weleens tegen de schenen te stampen, zo was er vorig jaar een relletje tussen hem en Céline Dept en Michiel. Hopelijk blijft het in DSMTW rustig.

  Alexander Hendrickx

  © Play4

  De uit Wilrijk afkomstige Alexander Hendrickx is 28 jaar en ken je van de Red Lions. Dat is de Belgische mannenhockeyploeg die deze zomer in Tokyo een gouden medaille won. De Belg speelt bij het Nederlandse Pinoké en staat bekend als de beste strafcorner specialist ter wereld. Wordt hij ook De Slimste Mens ter Wereld?

  Anthony Nti

  © Play4

  Hij werd geboren in Ghana en verhuisde tijdens zijn jeugd naar België. Anthony Nti (29) studeerde aan het RITCS in Brussel en haalde net geen Oscarnominatie binnen voor zijn kortfilm Da Yie. Afwachten wat de Belgische regiebelofte in De Slimste Mens ter Wereld voor elkaar krijgt.

  Cesar Casier

  © Play4

  Als model reist Cesar Casier (27) de wereld rond. Hij poseerde al voor Dior en Yves Saint-Laurent. Over mode weet hij ongetwijfeld alles, maar is dat genoeg om De Slimste Mens te worden?

  Dorian Liveyns

  © Play4

  De 28-jarige Dorian Liveyns is musicalacteur, maar staat vooral bekend als de echtgenoot van James Cooke. We zagen hem af en toe opduiken op televisie, maar nu blijkt het tijd om uit de schaduw van James te treden. Dorian waagt zich aan DSMTW.

  Daphne Wellens

  © Play4

  Ze is vooral bekend als Leen Avondts uit Spring, maar ook recenter was ze te zien in Streamz-serie F*** you Very, Very Much. De 33-jarige Daphne is naast actrice ook regisseur en zal dit jaar ook deelnemen aan De Slimste Mens.

  Dena Vahdani

  © Play4

  De Brusselse comédienne met Iraanse roots is nog niet heel erg bekend, maar misschien is ze een van de revelaties van het komende seizoen. Grappig is ze ongetwijfeld, maar is dat ook genoeg om tot aan de finale te geraken?

  Dorianne Aussems

  © Play4

  De 28-jarige Dorianne presenteert op MNM en was deze zomer te zien op Van hier tot in Tokio. Net zoals alle journalisten zijn de verwachtingen voor Dorianne hooggespannen. Of zou ze toch te weinig tijdens het radionieuws opgelet hebben om De Slimste Mens ter Wereld te worden?

  Egbert Lachaert

  © Play4

  Hij is partijvoorzitter van Open VLD, is afkomstig uit Gent en is bovendien advocaat. Lachaert (44) is ongetwijfeld een slimme man, maar weet hij ook genoeg over de faits divers die vaak voorkomen in DSMTW? We ontdekken het binnenkort.

  Heidi De Pauw

  © Play4

  Ze is CEO van Child Focus en bracht onder meer een boek uit. Op haar Instagram pronkt ze weleens met chique outfits, maar zullen die haar ook ver brengen in De Slimste Mens?

  Eddy Planckaert

  © Play4

  Moeten we Eddy Planckaert nog aan u voorstellen? Sinds Château Planckaert is hij niet meer weg te slaan van het scherm. De sportvragen zullen hem wellicht niet vreemd zijn, maar zal dat ook voor de andere categorieën gelden?

  Esther Nwanu

  © Play4

  Deze zomer presenteerde ze voor het eerst Marathonradio op MNM, terwijl ze zelf nog Communicatiewetenschappen studeerde. Ze zingt en danst, maar is bovenal misschien één van de grote talenten op VRT. Nwanu waagt zich als kandidate aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld.

  Flo Windey

  © Play4

  Ze is een vast gezicht van de online video’s van StuBru, had een eigen televisieprogramma rond seks en is heel actief op sociale media. Flo Windey (26) weet zeker en vast veel, maar zal dat ook genoeg zijn om het ver te schoppen?

  Gloria Monserez

  © Play4

  Het gaat hard voor Gloria Monserez (20). Ze werd recent aangekondigd als ambassadrice van De Warmste Week, is wrapster bij Ketnet en presenteerde al op Studio Brussel. Maar zal ze door haar jonge leeftijd ook voldoende weten over historische gebeurtenissen?

  Jan Verheyen

  © Play4

  Hij is een van de meest bekende Belgische regisseurs, is bekend van topfilms zoals Dossier K. en de F.C. De Kampioenen-films, maar volgt de 58-jarige Verheyen ook de actualiteit? We ontdekken het in het nieuwe seizoen van DSMTW.

  Geert Meyfroidt

  © Play4

  De intensivist van het UZ Leuven dook het afgelopen anderhalf jaar vaak op in talkshows om te praten over het coronavirus. Nu de epidemie op zijn retour is, heeft hij tijd voor een bezoek aan de studio van De Slimste Mens ter Wereld. Over COVID weet hij quasi alles, maar weet hij ook genoeg over andere zaken?

  Jean-Marc Mwema

  © Play4

  Hij zal alvast – letterlijk – de grootste kandidaat van dit seizoen zijn. Met zijn 1m95 is de 31-jarige Antwerpenaar een geboren basketter. Volgt hij ook voldoende de actualiteit? We zullen het te weten komen in het nieuwe seizoen.

  Lisbeth Imbo

  © Play4

  Als journaliste en presentatrice van De Zevende Dag weet Lisbeth Impo (45) alles over politiek en actualiteit. De lat ligt voor haar dan ook extra hoog. Zal ze het ver schoppen of zijn er toch gaten in haar kennis?

  Jeroen Perceval

  © Play4

  Je kent hem van zijn rollen rollen in Rundskop, De Dag en Code 37. Acteur Jeroen Perceval (43) was al in zoveel films en series te zien dat hem voorstellen haast overbodig is. Volgt Perceval ook de actualiteit en zal hij het ver schoppen?

  Jaouad Alloul

  © Play4

  Hij is theatermaker, ondernemer, muzikant, presentator en nog zo veel meer. Al maakt Jaouad Alloul vooral indruk door zijn openheid als homo en moslim. Hoog tijd dat Vlaanderen met Alloul kennis maakt!

  Marcelo Ballardin

  © Play4

  Deze sympathieke chef met Braziliaanse en Italiaanse roots waagt zich al twee seizoenen lang aan kopieën van bekende snacks in VTM-programma Snackmasters. Koken is zijn passie, maar zal hij het ook kunnen waarmaken in een televisiequiz?

  Joachim Coens

  © Play4

  Aan partijvoorzitters geen gebrek in dit seizoen van DSMT. Want naast Egbert Lachaert, zal ook CD&V-voorzitter Joachim Coens (55) zijn opwachting maken. Zal hij in zijn drukke agenda voldoende tijd vinden om even bij te studeren? We komen het de komende weken te weten.

  Klaasje Meijer

  © Play4

  Ze verlaat dit jaar K3 en wilt graag andere dingen in de media doen, zoals zingen en acteren. Voor Kaasje Meijer (26) is de deelname aan De Slimste Mens ter Wereld ongetwijfeld een eerste stap in die richting. Zal ze kunnen terugblikken op een geslaagd quizdebuut?

  Laura Tesoro

  © Play4

  Ze presenteert op VTM Belgium’s Got Talent en is als muzikante ook bekend door haar hits What’s The Pressure, Higher en Strangers. Laura Tesoro (25) kennen we uiteraard ook van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival, waar ze een 10e plaats haalde, maar zal ze het ook ver schoppen in deze televisiequiz?

  Niels Destadsbader

  © Play4

  De immer sympathieke Niels Destadsbader (33) zorgde voor de mediatransfer van het jaar door van VTM naar Eén over te stappen. Nu zal hij ook – al minstens één aflevering – op Play4 te zien zijn, door zijn deelname aan DSMTW. Weet de presentator over alles voldoende? Haalt hij de finaleweken? We ontdekken het in dit seizoen van DSMTW.

  Tom Vermeir

  © Play4

  Hij is acteur en muzikant en we kennen hem vooral van De twaalf, Beau Séjour en De Dag. Bovendien zingt Vermeir (45) ook bij A Brand. Muziek en film zullen dus geen probleem zijn voor Tom Vermeir, maar zal dat ook gelden voor de andere quizcategorieën?

  Merol

  © Play4

  Deze grofgebekte Nederlandse zingt openlijk over beffen en knaldrang. Ze bracht onlangs nog single Vol uit, waarin ze zingt over hoe ze bezwijkt aan macho’s. Zal ze niet bezwijken onder de druk van de moeilijke vragen van presentator Erik Van Looy?

  Sarah Mouhamou

  © Play4

  Deze Belgische met Marokkaanse roots presenteert als wrapster op Ketnet en heeft zelfs een eigen programma. De jongere kijkers kennen haar ongetwijfeld wel, maar ook u kent ze misschien, want ze debuteerde al op haar 18e bij Ketnet. Weet ze voldoende om de finale te halen? Dat ontdekken we binnenkort in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld.

  Tine Embrechts

  © Play4

  Ze is een van de meest bekende Belgische actrices. Zowel in serieuze als komische rollen doet Tine Embrechts (46) het steeds goed. Als panellid in Beste Kijkers zorgde ze ook steevast voor een komische noot. Zal ze ook DSMTW met glans doorstaan?

  Sandra Bekkari

  © Play4

  Ze wilt Vlaanderen gezond en lekker doen koken. Sandra Bekkari (48) had een aantal jaar geleden een kookprogramma op VTM, maar sindsdien bleef het op televisievlak stil rond de West-Vlaamse. Wil ze Erik zijn eetgewoonten veranderen of komt ze om De Slimste Mens ter Wereld te winnen?

  Steven Van Gucht

  © Play4

  Deze viroloog is op een jaar tijd een bekende Vlaming geworden. Dankzij de vaccinaties is het al een pak rustiger voor Steven Van Gucht, waardoor hij een bezoek aan De Slimste Mens kan brengen.

  Wiam

  © Play4

  Ze is een manusje van alles en praat graag over seks. Zo was ze al is – met die andere kandidate – Flo Windey te zien in webreeks Flowjob. Zal ze Erik doen blozen of slaat hij terug met keiharde vragen?

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer