More

  Deze kandidaten zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: Zandkunst, burlesque en paaldansen

  © VTM

  Deze kandidaten zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: Zandkunst, burlesque en paaldansen

  -

  Het wordt spannend in de derde studioshow van Belgium’s Got Talent. Welke kandidaat krijgt een finaleticket van de jury? En welke act kreeg vorige week de publieksstem? 

  In Belgium’s Got Talent breekt deze week de derde studioaflevering aan. Nadat underdog Jonas, afgelopen week, met zijn goochelact een finaleticket kreeg van de jury, rest er nog één kandidaat uit de tweede studioaflevering die door mag. Dat ticket werd weggeven door de kijker en is meteen de laatste act die doorstoot uit de tweede studioaflevering. Wie dat wordt, weten we vanavond.

  Deze kandidaten zie je vanavond

  In de derde studioshow treden 8 nieuwe acts op, waaronder maar liefst drie Golden Buzzers. De 32-jarige Gentse Zoe Bizoe zal de jury en het publiek meenemen door de geschiedenis. Helemaal omgetoverd in de Franse koningin Marie Antoinette zorgt ze voor een gewaagde burlesque act die niet weggelegd is voor gevoelige kijkers

  De 35- en 36-jarige Liz en Yannick uit Gent brengen vanavond een originele choreografie. “We gaan iets doen wat we zelf nog nooit gezien hebben in tango”, klinkt het bij het duo. En daar is An het alvast volledig mee eens: “Ik vind dit één van de acts die mij het meest verrast heeft tijdens heel dit seizoen. Niet alleen technisch maar ook qua creativiteit en showgehalte. Ik hou hier zo erg van!”

  Ook te zien

  • Wilk (41 jaar uit Gent): Zijn bandleden beloofden hem te vergezellen als hij de halve finale zou halen. Belofte maakt schuld, want de ruige rocker staat vanavond niet alleen op het podium. Ze brengen het zelfgeschreven nummer ‘Yes’ voor Wilks echtgenote Tan.
  • Diluna Productions (12 – 18 jaar uit Kapellen): Deze jonge dansgroep kregen een Golden Buzzer van het publiek en veroverden het gouden hart van Davy. Vrijdag openen ze de derde studioshow met een circusspektakel.
  • De Zandmuze (63 jaar uit Brasschaat): Colette brengt zandkunst gemengd met poëzie. Ze neemt ons vanavond mee naar de wereld van kapitein Nemo.
  • Energetix (18 – 25 jaar uit Tienen)Deze energieke dansers kregen van het publiek een Golden Buzzer. Ze knallen vanavond met een choreografie over eenzaamheid en hoop.
  • Denis (11 jaar uit Herent): Deze schaatskampioen veroverde tijdens de audities een golden Buzzer van het publiek. Vanavond brengt hij een spectaculaire choreografie op het ijs.
  • Het Paaldanshuisje (28 en 34 jaar uit Oostakker): Chloe en Lisa brengen vanavond een indrukwekkend verhaal over twee mythologische godinnen die de zieltjes komen halen van de strijders op een slagveld.
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer