More

  Deze kandidaten zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: mentalisme, acrobatie en Queen

  Deze kandidaten zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: mentalisme, acrobatie en Queen

  -

  Belgium’s Got Talent schakelt een versnelling hoger. Na de spectaculaire auditieshows verhuist het programma naar de grote studio. De komende 4 weken strijden 32 kandidaten voor een plek in de finale. Bovendien heeft de jury nog een geheim wapen.

  Nu de audities voorbij zijn, is bekend welke 32 talenten de komende 4 weken te zien zullen zijn in de grote studioshows. Vanaf nu vrijdag strijden iedere week 8 talenten om een plekje in de finale. Die zal live uitgezonden worden op vrijdag 19 november op VTM.

  Eén jurykeuze, één publieksstem stoten door

  Slechts 2 van de 8 acts zullen per aflevering doorstoten naar de finale. Eén act wordt geselecteerd door de jury, de andere door de kijkers thuis. Stemmen kan via SMS naar 6677 (0,75 euro/sms) of via de VTM-app. Omdat de studioshows op voorhand opgenomen zijn, wordt de publieksstem pas aan het begin van de volgende aflevering onthuld.

  Advertentie


  Al zullen er tijdens de finale niet 8, maar 9 acts optreden. Zo kan de jury één talent rechtstreeks doorsturen naar de finale met een gezamenlijke Golden Buzzer. Juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters zullen dus unaniem moeten beslissen over een Golden Buzzer. Ze hebben ook slechts één Golden Buzzer voor alle studioshows.

  Deze 8 kandidaten zie je in de eerste show

  • TNT crew (19 – 30 jaar, Deinze): Deze acrobaten kregen tijdens de audities een Golden Buzzer van presentatoren Koen en Laura. Ook de kijkers thuis gaven hen een Golden Buzzer. Ze halen vanavond hun trampolines van stal en brengen een spectaculaire act.
  • Sally Monella (28 jaar, Antwerpen): Deze showqueen ademt entertainment uit. Ze brengt een bigbandmedley en zorgt ongetwijfeld voor de nodige portie show op je vrijdagavond.
  • Afrodiziak (9 – 21 jaar, Brussel): Deze sympathieke Brusselaars brengen een mix van hiphop en Afrodance. Op straat zijn ze op hun gemak, maar zal de stress niet toeslaan in de grote Belgium’s Got Talent-studio?
  • The Dancing Collies (2 en 25 jaar, Nederland): Amber en haar bordercollie Nymeria veroverden ons hart met hun doggydance in de auditieshow. Ditmaal heeft jurylid Bart Peeters ook z’n eigen hond Pebble meegenomen. Als dat maar goed afloopt.
  • Mindgames (28 – 46 jaar, Hasselt): Vanavond kunnen we in de jury hun hoofd kijken dankzij de mentalisme-act van Piet, Stefan en Kurt. Maar ook het studiopubliek zal betrokken worden.
  • Mini Droids (11 – 12 jaar, Antwerpen): Deze jonge breakdancers kregen de Golden Buzzer van Ruth Beeckmans. De Mini Droids eren hun favoriete jurylid met “muziek uit de jeugd van Ruth”.
  • Samuel (34 jaar, Antwerpen): Ook de fiere coach van de Mini Droids, Samuel, is doorgestoten naar de studioshows. Hij brengt vanavond een stoere, maar tegelijk breekbare breakdanceact.
  • Mother Mercury (32 – 39 jaar, Lievegem): Klaar om te dansen? Deze Queen tribute band brengt vanavond de keuze van de kijker. Ze zingen megahit Don’t Stop Me Now.

  Studioshow 1 op vrijdag 22 oktober om 20u35 bij VTM

  © VTM
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer