More

  Deze kandidaten zie je in de laatste audities van ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: medibal uit Hongarije en acrobatie

  © VTM

  Deze kandidaten zie je in de laatste audities van ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: medibal uit Hongarije en acrobatie

  -

  Belgium’s Got Talent 2021 is vanavond toe aan zijn laatste audities. Welke acts stoten naar de studioshows en wie blijft achter? Bovendien heeft jurylid Ruth Beeckmans nog haar Golden Buzzer.

  Vanavond kunnen de acts de laatste plaatsjes veroveren in de laatste auditieshow van Belgium’s Got Talent. Wie verrast de jury en gaat door? En wie krijgt de Golden Buzzer van Ruth Beeckmans? Er staan opnieuw een heleboel spannende acts op het programma, hieronder een overzicht.

  Deze acts zie je vanavond

  • Elowyn (14 jaar, Hongarije): Dit jonge talent is helemaal uit Hongarije afgezakt voor Belgium’s Got Talent. Ze wil haar hobby medibal, dat is een combinatie van tai chi en Kung Fu, delen met ons land. In Hongarije is de sport super populair, maar hier kent (nog) niemand hem.
  • Mini Droids (11-12 jaar, Antwerpen): Deze straffe breakdancers bouwen vrijdagavond een feestje op het podium van Belgium’s Got Talent. Backstage komt coach Samuel de groep aanmoedigen, maar ook hij heeft een verrassing in petto.
  • Samuel (34 jaar, Antwerpen): Een paar minuten eerder stond coach Samuel nog de Mini Droids aan te moedigen, maar even later staat hij zelf op het podium. Drie jaar lang was hij out door een hernia, maar vandaag maakt hij zijn comeback met een auditie voor heel Vlaanderen.
  • Born4Dance (18 – 39 jaar, Antwerpen): ‘Daantje België’ en ‘David D’ hebben door hun beperking ondervonden wat discriminatie is. Ze schreven er een raptekst over die ze samen met hun dansers brengen.
  • TK Russel (27 jaar, Gent): Deze Gentenaar droomt van een carrière in de muziek. Hij waagt zich aan Higher Ground van Stevie Wonder.
  • The ObsCURE (21 – 49 jaar, Oud-Turnhout): Ze noemen Dirk de Robert Smith van de Kempen. Met zijn tribute band knallen ze de vrijdagavond in gang met Friday I’m in Love.
  • MTJ (18 – 26 jaar, Kortrijk): Morgane, Tuur en Jean-Louis brengen een choreo die ze zelf hebben bedacht. Ze brengen een moderne dans over de tweestrijd tussen het engeltje en het duiveltje in het hoofd.
  • Duo Legato (24 jaar, Hoeleden): Dit unieke duo leerde elkaar anderhalf jaar geleden kennen in het circus. Hanne werkte er als artieste, Giani als muzikant. Ze combineren hun twee talenten: Hanne brengt luchtacrobatie, terwijl Giani zingt.
  • Cone Crazy (27 & 40 jaar, Bierbeek): Heb je ooit al iemand freestyle slalom zien doen op rollerskates? Vanavond wel! Slagen de heren erin om tussen de potjes te slalommen? En kan het de jury overtuigen?
  • Lieven (48 jaar, Oudegem): Deze muzikant-coach nodigt vanavond iedereen uit om zijn innerlijk kind naar boven te halen. Wat dat betekent, ontdek je vanavond.
  • Mindgames (28 – 46 jaar, Hasselt): Piet, Stefan en Kurt namen eerder al eens individueel deel aan Belgium’s Got Talent. Ditmaal bundelen ze hun krachten en gaan ze voor de overwinning. Ze brengen een ongeziene mentalisme act.

  Nu vrijdag 15 oktober om 20u35 bij VTM

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie