More

  Deze kandidaten zie je in aflevering 5 van ‘K2 zoekt K3’ 2021 op VTM

  Advertentie

  -

  Vanavond kan je op VTM kijken naar de allerlaatste auditieaflevering van K2 zoekt K3. Wie wordt de opvolger van Klaasje? Wie gaat er door naar de volgende ronde, de studioshows? Maak kennis met de laatste kanshebbers op een Golden Seat.

  Lees ook: Deze kandidaten gaan door naar de studioshows van ‘K2 zoekt K3’

  We hebben nog één auditieshow te goed van K2 Zoekt K3. Tien kandidaten zitten nu al in de Golden Seats, maar vanavond krijgen we nog 13 potentiële spelbrekers voorgeschoteld. Wie stoot door naar de volgende ronde? Wie valt af? En wordt er iemand gered door het laatste Golden Ticket van Hanne en Marthe? De emoties beloven alvast hoog op te lopen wanneer er plots een gelijke stand is tussen twee kandidaten.

  © VTM

  Dit zijn de Vlaamse kandidaten

  • Kiara (21, Zottegem): Ze gooide in 2020 het roer om en ging zich terug goed in haar vel voelen door een maagverkleining: “Het kleedje dat ik nu draag durfde ik twee jaar geleden niet te dragen. Het is een overwinning voor mij om op het podium te staan en voor zoveel mensen te mogen optreden, voor de eerste keer in mijn leven.” Ze zingt Teleromeo.
  • Jarko (18, Schelle): Jarko studeert humane wetenschappen en heeft de perfecte hobby’s om K3-lid te worden: dansen, zingen en acteren. Hij komt je misschien bekend voor, want hij speelde eerder al mee in Ketnet Musical. Hij zingt vanavond Niet Normaal.
  • Justine (24, Assebroek): Deze studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie treedt vanavond voor het eerst op voor een publiek. Ze heeft haar geluksring meegebracht en zingt Hart Verloren. Zal de jury haar passie voelen?
  • Finlay (24, Ertvelde): Ze is afkomstig van de geboorteplek van Eddy Wally, “Dus ze is ervoor gemaakt”, zegt presentator Kürt Rogiers. Finlay geeft bovendien zangles en brengt met Superhero een verrassende auditie.
  • Marijse (23, Wondelgem): Ze is verslaafd aan eetgeluiden. “Krakende geluiden relaxen mij, ik word er zen van”, zegt ze aan Kürt en Tooske. Ze studeert voor leerkracht en doet auditie op De Wereld Van K3.
  • Laura (29, Dendermonde): Deze bezige bij was vroeger een professionele danseres en stuntvrouw. “Dat heeft me tot filmsets gebracht van Star Wars, Lara Croft Tomb Raider en Men in Black 4”, legt ze uit. Op dit moment is ze veiligheidsambtenaar en studeert ze – in avondschool – voor vastgoedmakelijkaar. Laura zingt Feest.
  © VTM

  Dit zijn de Nederlandse kandidaten

  • Judy (22, Nieuwleusen): Judy heeft een eigen beautysalon en is dans- en musicalstudente. Haar nagels zijn helemaal in de stijl van K3 en ze zal auditie doen op Pina Colada.
  • Suzanne (20, Amsterdam): Ze wordt gelukkig van een microfoon en piano. Jurylid Samantha is alvast verrast door haar klankkleur. Ze zal Trouwen zingen.
  • Marlou (23, Hengelo): Dansen zou voor Marlou kinderspel moeten zijn als dansdocent. Haar tattoos zorgen voor een stoere look, maar zal dat wel in het kindvriendelijke plaatje van K3 passen? Ze brengt Dans Van De Farao.
  • Mats (19, Amsterdam): Deze student toneel en kleinkunst speelde eerder al mee in de musicalversie van The Sound of Music. Nu waagt hij zich aan K3, maar is hij met z’n lengte van 2 meter misschien niet net iets te groot om in de groep te passen? Hij waagt zijn kans met Loko Lé.
  • Dirk (23, Tilburg): Dirk studeert musicaltheater en maakt in zijn vrije tijd podcasts met zijn beste vriendin. Hij koos voor één van zijn favoriete K3-nummers: De Drie Biggetjes. Al zou jurylid Gordon dat nummer haten.
  • Shelby (26, Rotterdam): Shelby hoopt dat er eindelijk een beetje kleur in K3 kan komen. Zij maakt muziek, kijkt graag Netflix en is graag creatief bezig. Vlak voor haar auditie begint zorgt ze voor commotie bij het publiek en bij Hanne en Marthe. Shelby doet auditie op Ster.
  • Babette (22, Loenen aan de Vecht): Ze heeft de eer om de allerlaatste kandidaat te zijn die auditie komt doen. Ze heeft een kat met één tand, die een eigen Instagram-pagina heeft. Bovendien doet ze aan vrijwilligerswerk als taalcoach. Zal ze een Golden Seat kunnen bemachtigen met Love Boat Baby?

  Vijfde auditieshow van ‘K2 zoekt K3’ op zaterdag 9 oktober om 20u30 bij VTM

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer