More

  Deze kandidaten zie je in aflevering 3 van ‘K2 zoekt K3’ 2021

  © VTM

  Deze kandidaten zie je in aflevering 3 van ‘K2 zoekt K3’ 2021

  -

  Wie wordt het derde lid van K3? Dat is de vraag waarop K2 zoekt K3 een antwoord op zal geven. Wordt het een jongen of toch een meisje? Maak hieronder kennis met de kandidaten uit de derde auditieaflevering.

  Na twee auditieafleveringen zitten Remi, Giana, Chanel, Luca, Julia, Jolien, Anke, Elise, Eline en Meryl op de felbegeerde Golden Seats. Al treden er vanavond 13 nieuwe kandidaten op in de derde aflevering van K2 zoekt K3. Vooral voor diegenen op de laatste stoelen wordt het spannend. Want wie blijft comfortabel op een stoel zitten en wie moet er naar huis?

  Dit zijn de Vlaamse kandidaten

  • Myrthe (19, Londerzeel): Maakt sinds drie jaar deel uit van het Studio 100-koor. Ze zingt binnenkort mee in de afscheidsshow van Samson & Gert. Haar ultieme droom is toch om een K3’tje te worden. Lukt dat met Hart Verloren?
  • Kato (24, ‘s-Gravenwezel): Is klinisch psychologe en zingt daarnaast ook in een coverband. “Ik ga Oya Lélé zingen omdat ik jullie vooral wil overtuigen dat er terug een K in K3 moet komen”, klinkt het vastberaden. Ze laat een ongezien feestje losbarsten in de studio.
  • Tineke (25, Zerkegem): Nam vier jaar geleden deel aan The Voice van Vlaanderen en strandde in de Battles. Ze schrijft zelf liedjes, geeft les en probeert in de klas van alles een liedje te maken. Voor haar auditie koos ze Mama’s en Papa’s.
  • Laura (19, Oostende): Deze studente kleuteronderwijs zegt altijd super vrolijk te zijn en daarom goed bij K3 te passen. Het is dan ook haar kinderdroom. Niet zo lang geleden verloor Laura haar broer. “Hij was altijd een grote steun en ik weet dat hij er vandaag ook bij is. Hij was zelf super muzikaal. Mijn auditie doe ik deels ook voor hem. Ik weet dat hij super trots zou zijn dat ik hier sta.” Ze brengt Verliefd.
  • Stijn (30, Hoboken): Stijn werkt als ambtenaar en is ook graag met mode bezig. “Ik zou perfect zijn voor K3 want dan kan ik mijn creativiteit en liefde voor muziek bundelen.” Zijn auditie op Ali Baba heeft hij tot in de puntjes voorbereid, ook vestimentair.
  • Bart (18, Zedelgem): Bart is grote fan van André Hazes én van K3 natuurlijk. “Nu jongens ook mogen deelnemen krijg ik mijn kans. Het zou fantastisch zijn om de eerste jongen in K3 te kunnen zijn”, droomt hij. Zijn eerste optreden ooit doet hij op Beroemd.

  Lees ook: VIDEO | Kürt Rogiers wordt iets te enthousiast tijdens auditiegesprek ‘K2 zoekt K3’

  Dit zijn de Nederlandse kandidaten

  • Jess (25, Eindhoven): Is muziekdocente en campinganimatrice. Ze houdt ook enorm van reizen en trok in haar eentje met de auto drie maanden lang door Nieuw-Zeeland. Nu staat ze op het podium met Kuma He.
  • Florentien (28, Haarlem): Is geboren in België en belandde via Engeland in Nederland. Ze hoopt de jury te overtuigen met haar “alternatief stemgeluid” en “eigen versie van de dansjes”. Ze brengt Alle Kleuren.
  • Thomas (29, Amsterdam): Volgens Thomas is het tijd voor een mannelijke kracht bij K3. “Ik heb super veel energie om dit te rocken.” Thomas had het in zijn jeugd niet altijd makkelijk en overwon een eetstoornis. “En nu sta ik hier. Met veel kennis en zelfzekerheid.” Klaar voor zijn auditie op Ya Ya Yippie.
  • Eveline (29, Zundert): Eveline is muziekdocente en studeert zelf muziektheater. “Het dak gaat eraf vandaag want ik ga jodelen en hoop dat de hele zaal gaat meedoen”, kondigt ze haar auditie op Jodelee aan.
  • Matthijs (18, Putten): Matthijs is pas 18 geworden en daarmee één van de jongste kandidaten. Hij zit in een musicalvereniging, maar is bloednerveus voor zijn auditie op Liefdeskapitein. “Je staat helemaal te trillen”, merkt Kürt Rogiers backstage op. Kan Matthijs de zenuwen de baas?
  • Celester (20, Bilthoven): Is studente mondzorgkunde en werkt ook als tandartsassistente. Ze was amper 10 toen ze ervan droomde om deel uit te maken van K3. “Toen was ik te jong, maar nu pak ik mijn kans.” Dat doet ze met een iets minder bekend, maar emotioneel K3-liedje: Bubbel.
  • Danielle (19, Leersum): Danielle heeft een eigen YouTube-kanaal waarop volgens haar álles bespreekbaar is. “Ik ben opgegroeid met K3 en dat waren mijn rolmodellen. Ik ben trans en K3 was voor mij het toppunt van vrouwelijkheid, daar keek ik erg naar op”, vertelt ze. Ze hoopt de jury te overtuigen met I Love You Baby.

  De derde auditieshow van K2 zoekt K3 zie je op zaterdag 25 september om 20u30 bij VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer