More

  Deze kandidaten zie je in aflevering 2 van ‘K2 zoekt K3’ 2021

  © VTM

  Deze kandidaten zie je in aflevering 2 van ‘K2 zoekt K3’ 2021

  -

  Afgelopen week nam de zoektocht naar het derde K3-lid een vliegende start. Zo zagen we hoe de nonchalante Guus en de vrolijke Chanel een plekje in de Golden Seat konden bemachtigen. Deze kandidaten zie je deze week aan het werk.

  Zaterdagavond om 20u30 is het op VTM tijd voor een tweede lichting kandidaten. In de tweede aflevering zullen er 13 kandidaten aantreden uit Vlaanderen en Nederland. Ook deze week zitten daar enkele jongens bij en een oude bekende voor Hanne en Marthe.

  Deze week krijgen we bovendien de reacties in de gouden box te zien. Zo hebben Hanne en Marthe een speciale rol, want ze mogen aan het einde van de show een afvaller rechtstreeks naar de studioshows doorsturen.

  Dit zijn de Vlaamse kandidaten

  • Joke (22, Rotselaar): Haar auditie voor K3 sluit een heftige periode af. “Ik heb het afgelopen jaar borstkanker gehad”, vertelt ze. “Momenteel gaat alles goed en is de behandeling achter de rug. Daardoor besef ik: het leven is kort, dus geniet ervan. Waag de sprong en we zien wel waar we belanden.” Ze brengt het betekenisvolle Jij Bent Mooi, “omdat ik vind dat iedereen zo’n mooie boodschap elke dag wel mag horen.”
  • Nancy (22, Mol): Kinderverzorgster Nancy groeide op in Nederland, maar woont nu in de Belgische Kempen. Ze zingt in een gospelkoor en samen met haar zus is ze soms backing vocal voor haar mama. Ze brengt Ushuaia.
  • Amy (25, Averbode): Houdt van dieren, padel en Limburg. Ze deed ooit mee aan een missverkiezing. “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje.” Ze hoopt door te stoten met K3 Airlines.
  • Chahrazad (20, Sint-Martens-Latem): “Ik zou een goed K3’tje zijn omdat ik de energie en pit in mij heb om er helemaal voor te gaan en mijn passie te delen met iedereen die K3 leuk vindt.” Ze waagt haar kans met Tele-Romeo.
  • Anke (19, Hoogstraeten): Speelde mee in de Studio 100-musical 40-45. “Ik heb de microbe te pakken gekregen door Ketnet Musical en 40-45. Toen dacht ik: dit is het en daar wil ik mijn job van maken. Daarom waag ik mijn kans.” Dat doet ze met Niet Normaal. “Een liedje dat toch wel bij mij past.”
  • Gaëlle (25, Sint-Denijs-Westrem): Gaëlle is een professionele danseres en danste al mee in de show van 20 jaar K3. Hanne en Marthe schrikken zich dan ook een hoedje in de gouden box: “Dat is onze achtergronddanseres! Ik wist niet dat die kon zingen!” Maakt Gaëlle indruk met Als Het Binnenregent?
  • Remi (19, Zwijnaarde): Remi is student musicaltheater in Tilburg. “Je kent me misschien van Campus 12, maar vooral als Wickie De Viking”, klinkt het. Op 10-jarige leeftijd stond hij ook naast Jelle Cleymans en Free Souffriau in de musical Robin Hood. De stress van het podium schrikt Remi dus niet af. Wat vinden de jury’s van zijn auditie op Eyo?

  Dit zijn de Nederlandse kandidaten

  • Lisa (23, Eindhoven): Werkt bij de Python-attractie in de Efteling en figureert soms in Nederlands bekendste soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor haar auditie koos ze volgens Hanne & Marthe een moeilijk nummer: Zwaai Als Je Verliefd Bent.
  • Melissa (23, Amsterdam): “Ik ben al zingend, dansend en acterend uit mijn wieg gerold. Daarom móest ik hier gewoon zijn”, aldus Melissa. Ze geeft muziekles en studeert het zelf ook. Haar auditie doet ze op Natalia’s favoriete K3-nummer: Je Hebt Een Vriend, een song die ze bij Liefde voor Muziek zelf coverde.
  • Luca (21, Hoek Van Holland): Luca is student allround musicalperformer. Vorig jaar won hij zowel in België als in Nederland het kampioenschap soloshowdance. Stilzitten vindt hij tijdverlies. Welke moves toont hij op Oya Lélé?
  • Meryl (21, Schijndel): Dansen, zingen, entertainen en mensen blij maken, dat is wat Meryl naar eigen zeggen het liefste doet. En dat mag ze ten volle doen tijdens haar auditie op De Drie Biggetjes.
  • Timo (25, Texel): Heeft een passie voor musical en schrijft zelf leuke shows voor een vakantiepark. Daarnaast heeft Timo thuis een gigantische K3-verzameling met zo’n 2.000 à 3.000 attributen. Verdient hij straks zelf een plekje bij K3 met Papa Pa?
  • Eline (24, Zwolle): Is muziekjuf en speelt in een coverband. Daarnaast wordt ze ook helemaal zen van Disneypuzzels en van berglucht op grote hoogte. Blijft Eline ook zen tijdens haar auditie op Bij De Politie?
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer