More

  Deze kandidaten strijden tegen elkaar in de voorlopig laatste afleveringen van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

  Advertentie

  -

  Nadat Lorenzo en Ayse en Jasmina en Deborah zich al konden plaatsen voor de volgende fase, gaan deze week de twee laatste battles door in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door de coronacrisis zijn dat meteen de voorlopig laatste afleveringen.

  Gastjury Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe, Anne-Sophie Breysem en sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin vellen opnieuw hun vakkundig oordeel over de verschillende menu’s van de kandidaten. Onder een strakke tijdsdruk nemen de volgende duo’s het tegen elkaar op met als inzet hun eigen pop-up restaurant. Deze fase zal door de maatregelen rond het coronavirus op een later tijdstip opgenomen en uitgezonden worden.

  Battle 3: Dominique en Wendy versus Claudia en Pino (dinsdag)

  © VTM

  In de derde battle nemen Dominique en Wendy het op tegen vader en dochter Pino en Claudia: de Lovebirds versus de Siciliaanse Connectie. Met een score van 50 op 100 haalden Dominique en Wendy met de hakken over de sloot de battle-fase als derde van hun groep. Pino en Claudia eindigden met 67 op 100 ook als derde in hun groep. Een verschil van maar liefst 17 punten  tussen beide duo’s. Maar in de battles staan de tellers opnieuw op nul.

  Battle 4: Mira en Anne-Sophie versus Charlotte en Charlot (donderdag)

  © VTM

  Vanavond wordt in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ gestreden voor het vierde en laatste pop-up restaurant. Sweet Soulmates Mira en Anne-Sophie wonnen overtuigend in hun groep en scoorden met 92/100 de meeste punten van alle duo’s in de eerste fase.

  De groepswinnaar kreeg een belangrijk voordeel in de battle fase: ze concurreren tegen het duo met het laagst aantal punten van de andere groep. Mira en Anne-Sophie nemen het dus op tegen Charlot en Charlotte die als vierde eindigden in hun groep met 48/100. In een drie uur durende battle geven de vier dames het beste van zichzelf.

  ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, op dinsdag 14 april en donderdag 16 april om 20.35 bij VTM

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer