More

  Deze kandidaten overleven het bootcamp en gaan door naar de studioshows van ‘K2 zoekt K3’

  © VTM

  Deze kandidaten overleven het bootcamp en gaan door naar de studioshows van ‘K2 zoekt K3’

  -

  Grote verrassing voor de kandidaten van K2 zoekt K3. Slechts 12 kandidaten konden doorstoten naar de grote studioshows. Dat betekende dat vanavond drie kandidaten naar huis moesten tijdens het bootcamp.

  12 kandidaten blijven er over in K2 zoekt K3. Na een immens spannende bootcamp is de groep uitgedund van 15 naar 12 kandidaten. 9 meisjes en 3 jongens blijven kans maken op een plek binnen K3 en één van hen zal Klaasje opvolgen.

  Tijdens het bootcamp werden de kandidaten op de proef gesteld. Zo kregen ze de nieuwe K3-single Waterval te horen, maar moesten ze de choreografie en zang op korte tijd inoefenen. Dat bleek niet voor alle kandidaten even gemakkelijk, maar Diede, Dirk en Giana staken er voor de jury bovenuit.

  Nog een Golden Ticket

  Even later mocht een groep enthousiaste kinderen een Golden Ticket uitdelen. Ze kozen voor Justine die zich op deze manier verzekerde van een plek in de studioshows. Als afsluiter moesten de kandidaten, per drie, een K3-song brengen voor de ogen van vrienden en familie. Ook Hanne en Marthe keken mee en kozen welke kandidaten door mochten naar de volgende ronde: de grote studioshows. Babette, Jemaima en Elise kon de jury het minst overtuigen en moesten afscheid nemen van de groep.

  Vanaf volgende week gaan de grote studioshows van start. Juryleden Natalia, Gordon, Ingeborg, Samantha én Gert Verhulst zullen van de partij zijn. De zoektocht naar het nieuwe K3-lid gaat nu echt van start. Over enkele weken weten we welke jongen of meisje Klaasje zal opvolgen.

  Deze kandidaten gaan door naar de studioshows

  Amy

  © VTM

  Celester

  © VTM

  Chanel

  © VTM

  Diede

  © VTM

  Dirk

  © VTM

  Giana

  © VTM

  Julia

  © VTM

  Justine

  © VTM

  Kato

  © VTM

  Luca

  © VTM

  Manou

  © VTM

  Remi

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer