More

  Deze kandidaten nemen vrijdag deel aan vierde Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’

  Advertentie

  -

  Deze vrijdag wagen opnieuw heel wat nieuwe zangtalenten hun kans tijdens de vierde Blind Audtions van The Voice van Vlaanderen. Tourist LeMC probeert zelfs de andere coaches te saboteren: “Ik heb de andere collega’s proberen tegen te houden: niet drukken alstublieft! She’s mine!”

  Ook vijfde coach Laura Tesoro houdt vanuit de backstage nog steeds een oogje in het zeil: “Ik voel me een beetje een stalker, zo meekijken naar de audities op een klein schermpje”, lacht ze. Vorige week veroverde Lotte een plaats in één van haar drie hotseats. Wordt het team van Laura ook deze week aangevuld met één of meerdere afgevallen kandidaten? Het volledige traject van Laura’s team kunnen kijkers ontdekken in een nieuwe aflevering van The Voice Comeback Stage op vrijdag 26 februari om 22.30 op VTM GO. 

  Deze talenten wagen hun kans tijdens de vierde Blind Auditions

  • Marysé & Isabeau (19, Kinrooi) zijn de zingende tweeling en doen auditie met ‘Let Me Down Slowly’ van Alec Benjamin. 
  • Daphne (25, Maaseik). Werkt in het familiebedrijf van haar ouders waar de ploeg opleidingen geeft voor heftruck rijden. Daar krijgt ze onverwacht bezoek van An Lemmens, die groot nieuws heeft meegebracht… Daphne doet auditie op ‘At This Moment’ van Davina Michelle. 
  • Amy (22, Antwerpen). Heeft vorig seizoen ook meegedaan en kwam terecht in Team Koen. Ze hoopt met haar deelname op een tweede kans. Zingen doet ze vrijdag op ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston. 
  • Jonas (36, Erpe-Mere). Het is 16 jaar geleden dat hij nog eens op een podium heeft gestaan, maar de muziek is blijven kriebelen. Drukken de coaches af voor zijn versie van ‘Joy’ van Bastille? 
  • Malou (26, Berchem). Is grafisch vormgever en stapt voor haar auditie in The Voice voor het eerst op een podium. Ze hoopt het publiek en de coaches te overtuigen met ‘Lover’ van Taylor Swift. 
  • Jamil (20, Ninove). Speelde vroeger als 6-jarige al stiekem piano in een winkeltje in de buurt. Zijn unieke stem tovert meteen een blik van verwondering op het gezicht van de coaches. Hij doet auditie op ‘Make It Rain’ van Ed Sheeran. 
  • Elise (17, Herentals). Studeert humane wetenschappen en zingt heel de dag door. Ze waagt haar kans met ‘Issues’ van Julia Michaels. 
  • Tini (20, Aalst). Studeert lager onderwijs en zit in een studentenclub. Tijdens de cantus durft niemand naast haar te staan. Ze doet auditie met ‘Back To Black’ van Amy Winehouse. 
  • Mats (23, Glabbeek). Is dakwerker maar wil liever met muziek verder gaan. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar tijdens zijn auditie op het nummer ‘Starving’ van Hailee Steinfeld. 
  • Anoeshka (27, Gent). Heeft zich ingeschreven nadat haar beste vriend Mirko vorig seizoen in The Voice tot in de liveshows is geraakt. Ze waagt haar kans met ‘Best Part’ van H.E.R. 
  • Jessica (20, Antwerpen). Is studente kinesitherapie en zingt enkel binnenshuis. Dit is de eerste keer dat ze voor een publiek zingt. Dat doet ze met ‘Figures’ van Jessie Reyez. 
  • Simon (27, Brasschaat). Muziek is zijn grote passie en het is zijn grote droom om ooit op tour te gaan met een band. Hij heeft volgens zijn vrienden een zachte stem die meteen binnenkomt. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar op ‘Follow The Sun’ van Xavier Rudd.

  The Voice van Vlaanderen op vrijdag 26 februari om 20.40 bij VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer