More

  Deze films, series en documentaires verschijnen in augustus 2021 op Netflix

  Sweet Girl / CLAY ENOS/NETFLIX © 2021

  Deze films, series en documentaires verschijnen in augustus 2021 op Netflix

  -

  Komende maand verschijnen er opnieuw een heleboel nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Wij sommen de belangrijkste op, die je in augustus kan bekijken.

  4 augustus / Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

  De Cubanen Augusto “Willy” Falcon en Salvador “Sal” Magluto waren de belangrijkste Amerikaanse distributeur voor twee grote drugskartels en werden beschuldigd van het smokkelen van meer dan 75 ton cocaïne naar de Verenigde Staten. Ze ontliepen tientallen jaren het gerecht, maar uiteindelijk werden ze toch gepakt.

  6 augustus / Vivo

  Ga je mee op een muzikaal avontuur? De film vertelt het verhaal van aapje Vivo en zijn baasje Andrés. Samen vormen ze het perfecte duo door hun gemeenschappelijke liefde voor muziek, maar al snel slaat het noodlot toe nadat Andrés een brief ontvangt van de beroemde Marta Sondoval, waarin ze haar oude partner uitnodigt voor haar afscheidsconcert in Miami. In de hoop om weer contact te maken, is het aan Vivo om een ​​boodschap over te brengen die Andrés nooit kon: een liefdesbrief aan Marta, lang geleden geschreven in de vorm van een lied. Maar om de verre kusten van Miami te bereiken, zal Vivo de hulp moeten accepteren van Gabi, een energieke tiener.

  13 augustus / Beckett

  De Amerikaanse toerist Beckett (John David Washington) wordt tijdens een vakantie in Griekenland het doelwit van een klopjacht na een ongeval. Vluchtend voor zijn leven komt Beckett steeds dieper terecht in een gevaarlijk kluwen van samenzweringen.

  20 augustus / Sweet Girl

  De spanning is te snijden in Sweet Girl. Wanneer de toegewijde echtgenoot Ray Cooper (Jason Momoa) zweert wraak te nemen op het farmaceutische bedrijf dat verantwoordelijk is voor het uit de handel van een mogelijk levensreddend kankermedicijn voor zijn vrouw, leidt dat al snel tot gebeurtenissen die Ray en zijn dochter (Isabela Merced) in gevaar brengen.

  25 augustus / Post Mortem: No One Dies in Skarnes

  Live Hallangen wordt dood aangetroffen in Skarnes, maar wordt alsnog enkele uren later wakker op de autopsietafel. In tussentijd probeert haar broer Odd de begrafenisonderneming van de familie drijvende te houden, maar dat is geen sinecure door het stagnerende dodencijfer in het kleine Noorse dorpje. Sterf niemand in Skarnes? Of wel

  Deze maand ook nog op Netflix

  1 augustus / Creed
  3 augustus / Cooking With Paris
  10 augustus / Untold
  11 augustus / The Kissing Booth 3
  12 augustus / Riverdale S5, deel 2
  13 augustus / Valeria S2
  15 augustus / Ocean’s 8
  17 augustus / After
  17 augustus / Go! Go! Cory Carson S5
  18 augustus / Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes
  23 augustus / The Witcher: Nightmare of the Wolf
  25 augustus / Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed
  29 augustus / Nevertheless
  31 augustus / Good Girls S4
  31 augustus / Sparking Joy

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie