More

  Deze deelnemers zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: Vuurshow, goochelact en acrobatie

  © VTM

  Deze deelnemers zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: Vuurshow, goochelact en acrobatie

  -

  Vanavond breekt de tweede studioshow van Belgium’s Got Talent aan. Welke act werd afgelopen week door de kijkers doorgestuurd? En welke acts kan je vanavond aan het werk zien?

  Het was een bloedstollende eerste studioshow afgelopen week. Acht acts namen het tegen elkaar op om de jurystem en de publieksstem te winnen en zo kans te maken op een plek in de finale. De jury besloot om de Mini Droids door te sturen naar de grote finale. De stem van kijkend Vlaanderen krijgen we vanavond te horen om 20u35 in de tweede studioshow van Belgium’s Got Talent. 

  Deze kandidaten zie je vanavond

  Ook vanavond belooft het spannend te worden. Zo zal Moving Fire Arts optreden. “Ik ben echt een schrikschijter”, zegt ze vanavond wanneer Saar en Ruslan (38 jaar uit Antwerpen) op het podium verschijnen. “Ik ben bang van vuur dus ik was heel de tijd aan het denken: kom niet dichter, blijf daar op het podium!”, lacht ze. Ook Ruth wordt betrokken en even lijkt het mis te gaan.

  De 18-jarige en 22-jarige The Kaling Brothers uit Maasmechelen veroverden alle juryharten met hun dansmoves tijdens de audities. “Wij doen alles samen, behalve naar de wc gaan”, zeggen de broers vanavond. “Als dansen niet lukt, gaan we een eigen zaak openen als kappers. Dan gaan we scheren!”, vullen ze aan. Dat brengt presentator Koen Wauters op ideeën. “Als jullie de finale halen, mogen jullie mijn haar knippen!”, zegt Koen overtuigd.

  • A Lot(te) of bass (11 jaar uit Bree): Deze kandidate was de eerste die dit jaar op het podium van Belgium’s Got Talent verscheen met haar heerlijke bas-act. Ze brengt vanavond samen met haar band een medley vol rockhits.
  • Wik Oostende (14 – 18 jaar uit Oostende): Spektakel gegarandeerd met deze trampolinespringers uit Oostende. Ze kregen tijdens de audities een Golden Buzzer van het publiek. Kunnen ze ook vanavond hun adrenaline in toom houden en schitteren?
  • Kona en Kato (15 en 16 jaar uit Assenede): Jurylid An Lemmens gaf dit duo een Golden Buzzer. Ze brengen vanavond een moderne choreografie over hoe moeilijk het is om als meisje voor je dromen te kunnen gaan.
  • TK Russell (27 jaar uit Gent): Michael Jackson herleeft vanavond even met TK Russell. Hij brengt Wanna Be Startin’ Something. Bovendien zal hij zelfs een stukje in het Lingala, zijn moedertaal, zingen.
  • Jonas (17 jaar uit Liedekerke): Deze jongeman hoopt de eerste goochelaar te zijn die Belgium’s Got Talent wint. Hij schakelt deze week Ruth in als assistente en leent de gsm van Davy, het horloge van An en de portefeuille van Bart. Als dat maar goed afloopt…
  • Made2Move (11 – 44 jaar uit Wetteren): Deze dansers willen choreo’s maken voor grote wereldsterren zoals Beyoncé. Bewijzen ze vanavond hun talent in de tweede studioshow van Belgium’s Got Talent?

  Belgium’s Got Talent: studioshow 2 op vrijdag 29 oktober om 20u35 bij VTM

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer