More

  Deze artiesten zullen optreden op de MIA’s 2024 in het Sportpaleis

  Advertentie

  -

  Op woensdag 24 januari vinden opnieuw de Vlaamse muziekprijzen plaats. De VRT loste vandaag negen artiesten die zullen optreden tijdens de MIA’s. Niels Destadsbader zal de show presenteren, en het spektakel vindt voor het eerst plaats in het Sportpaleis in Antwerpen.

  De MIA’s vinden plaats in de ‘Week van de Belgische muziek’, die vanaf 22 januari tot en met zondag 28 januari volop te beleven is, met als kers op de taart de uitreiking van de Vlaamse muziekprijzen. Tien topartiesten zullen er optreden waarvan er vandaag negen werden aangekondigd, later wordt nog een tiende artiest aangekondigd die zal optreden.

  Pommelien Thijs is de eerste headliner, bekend van hits als ‘Ongewoon’ en ‘Erop of Eronder’. Zij is de grote favoriet deze editie met negen nominaties op haar naam: voor de publiekscategorieën ‘Album’, ‘Nederlandstalig’, ‘Pop’, ‘Solo artiest’, ‘Hit van het jaar 2023’ en voor de sectorcategorieën ‘Artwork’, ‘Auteur/componist’, ‘Live act’ en ‘Videoclip’.

  Bart Peeters is deze keer niet als presentator maar wel als zanger te vinden op het grote podium. Het is al bekend dat hij deze editie geëerd zal worden met de ‘Lifetime achievement award’. De andere artiesten zijn Brihang, Metejoor, Coely, Glints, Gustaph, Portland en Dikke. Over de laatste artiest kunnen we dus nog volop speculeren.

  Tickets kopen?

  De MIA’s zijn live te volgen op VRT 1 en VRT MAX op woensdag 24 januari vanaf 20u40. Ben je er liever zelf bij? Tickets voor de show kan je kopen via www.mias.vrt.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer