Deze acts zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’: Slaagt Steven Delaere in magische wereldrecordpoging?

© VTM

© VTM

Nadat vorige vrijdag heel Vlaanderen rood kleurde voor Rode Neuzen Dag, is ‘Belgium’s Got Talent’ er deze week terug met een goedgevulde studioshow. Speciaal voor Sinterklaas hebben Koen Wauters en Laura Tesoro 8 cadeautjes meegebracht, die het podium – soms letterlijk – in vuur en vlam zetten. Welke 2 acts verdienen hun plekje in de grote finale van 20 december?

De vijfde studioshow wordt net dat tikkeltje spannender voor Koen en Laura. Zij supporteren voor hun golden buzzer Younes Ghezzal (Ronse), die tijdens zijn auditie stuntte met een voetbal. De volgende ronde haalde hij net niet, tot Laura hem halsoverkop terugriep en beloonde met een druk op de golden buzzer. Younes heeft intussen hard getraind voor zijn nieuwe act en belooft nog spectaculairdere tricks. Spectaculair wordt ook de act van Katie Kirkland (Lommel). Geef haar een plafond en een paraplu en ze brengt een sterk staaltje luchtacrobatie. Die passie kreeg ze 15 jaar geleden te pakken, toen haar vader een circusschool oprichtte. In de studioshow zoekt Katie opnieuw hogere regionen op, deze keer met een oude fiets.

© VTM

Halloween is al even achter de rug, maar niet voor Studio Adagio (Meise). Zij hopen te verrassen met een creepy en duistere act waarin ze dans en gymnastiek combineren. De tijgerpakjes uit hun auditie maken deze keer plaats voor een spinnenpak. Geen danspakjes voor Gerrit Leroy en zijn PDM Big Band (Ronse), wel heel veel zonnebrillen. De Ray Charles-fan kreeg voor zijn auditie 4 ja’s van de jury en brengt nu een nieuwe song met “heel veel power, heel veel schwung en heel veel sexy zonnebrillen”.

Magische wereldrecordpoging van Steven Delaere

Verhalen vertellen met hun dans, dat is de missie van dansgroep ARTA Company (Leuven). Ze bezorgden de hele Stadsschouwburg kippenvel met hun auditie en werden beloond met een staande ovatie én een plek in de studioshows. Hun nieuwe act vertelt een verhaal dat recht naar het hart grijpt. Ook Steven Delaere (Gent) werd na zijn magische auditie beloond met een staande ovatie. Dan Karaty vond zijn goochelact de strafste auditie die hij ooit zag en World’s Got Talent-waardig. Dankzij de golden buzzer van de kijkers staat Steven in de studioshows, waar hij iedereen verbaast met een nieuwe goochelact én een wereldrecord.

© VTM
© VTM

F&B Acrobatics (Slovenië) wil aan zo veel mogelijk Got Talents over de hele wereld meedoen. Daarvoor kwamen ze op hun hoverboard helemaal uit Slovenië naar ons land. Vorig jaar moesten ze door een blessure afhaken voor de studioshows, maar deze keer gaan ze voor niets minder dan een finaleplek. Stelten en een hoverboard: meer hebben ze daarvoor niet nodig. “De laatste act is een act met een kapsel”, zo kondigt Laura de slotact aan. Onder dat kapsel schuilt een ijzersterke zangeres: Nathalie Makoma (Schaarbeek). Haar vertolking van Tina Turner was voor de jury een cadeau om naar te kijken en te luisteren. Het dak van de studio gaat er dit keer opnieuw af met een klassieker van Tina Turner: Nutbush City Limits.

Op vrijdag 6 december 2019 om 20.40 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in