More

  Deze acts zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: blinde boogschieter en tangodansers

  © VTM

  Deze acts zie je vanavond in ‘Belgium’s Got Talent’ 2021: blinde boogschieter en tangodansers

  -

  Vanavond is er een heleboel kersvers talent te zien in een nieuwe aflevering van Belgium’s Got Talent. Deze kandidaten en acts zie je vanavond in een nieuwe auditieaflevering van Belgium’s Got Talent 2021.

  An Lemmens beleeft vanavond de schrik van haar leven. De 44-jarige Ruben uit Jabbeke is wereldkampioen boogschieten en komt langs om zijn sport in de kijker te zetten. Dat klinkt niet heel bijzonder, tot de jury ontdekt dat Ruben blind is. Hij vraagt jurylid An Lemmens het podium op, om een appel op haar hoofd te leggen als doelwit.

  Vanavond zien we ook straatmuzikant Youssef optreden. De 27-jarige Brusselaar brengt een prachtige versie van What a wonderful world. De Gentse dansers Liz en Yannick brengen een elegante tango. Het koppel danst al 19 jaar samen, maar toch spat de passie er nog steeds van af.

  Toch nog even herinneren dat je als kijker vanavond één Golden Buzzer kan uitdelen via vtm.be. Ook jurylid Ruth Beeckmans heeft haar Golden Buzzer nog niet gebruikt.

  Ook vanavond te zien

  • Julie en Wout (11 jaar, Izegem): Ze zijn beste maatjes en hebben enorm moeten zagen, bij hun ouders, om te mogen deelnemen aan Belgium’s Got Talent. Het jonge dansduo brengt een choreografie op Mag ik dan bij Jou van Jeroen van der Boom.
  • Dirk (52 jaar, Duffel): Operettezanger neemt ons mee naar Mexico! Geen noot zou te hoog zijn voor deze man, maar is dat ook genoeg voor de jury?
  • Mister Joachim (17 jaar, Kruisem): Deze jongeman hoopt ooit bij Cirque Du Soleil te kunnen werken. Hij brengt vrijdag, samen met papa Kristof, een gevaarlijke act waarin hij balanceert op een losse buis en echte glazen.
  • Loop Percussion Duo (22 en 23 jaar, Ham): Brecht en Lander spelen allebei marimba en brengen een komische muzikale act.
  • Ad’hesie Compagnie (12- 21 jaar, Roeselare): Iedereen moet kunnen zien wie hij of zij is. Dat is de boodschap van de dansers van Ad’hesie Compagnie. Ze dansen op Porselein.
  • Peter Panduranga (66 jaar, Duitsland): Peter komt helemaal uit Duitsland, maar is gek van de Nederlandse taal. Hij brengt experimentele muziek die voor verwarring zorgt bij de jury.
  • Mother Mercury (32 – 39 jaar, Lievegem): Deze Queen Tribute band brengt een uitbundige versie van ‘I want to break free!’.
  • Energetix (18 – 25 jaar, Tienen): Ze worden, volgens hun, altijd als underdog gezien. Ze willen het tegendeel bewijzen met een krachtige choreografie.

  Belgium’s Got Talent: nu vrijdag 8 oktober om 20u35 bij VTM

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer