Deze acts zie je in de vierde show van ‘Belgium’s Got Talent’: Golden Buzzer Niels Destadsbader

© VTM

© VTM

Vrijdagavond ontspannen doen we traditiegetrouw met de studioshows van ‘Belgium’s Got Talent’. Vrijdag is het de beurt aan de Golden Buzzer van Niels Destadsbader. 

Een uniek moment in de vierde studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’: Niels Destadsbader ontmoet ‘zijn’ Golden Buzzer, operazangeres Camille, voor het eerst. Het is de Golden Buzzer die Jens voor hem koos. Is Niels even diep onder de indruk van Camilles wondermooie stem? Vorige week danste C-FAM zich met zijn urban latin naar de finale. Welke finalist voegt de kijker daar vrijdag nog aan toe? Na de vierde studioshow gaat ‘Belgium’s Got Talent’ er een weekje tussenuit, want op vrijdag 29 november is er de apotheose van Rode Neuzen Dag 2019, met een grote slotshow.

Camille Beniest (15 – Keerbergen) kwam zes jaar geleden al eens auditie doen bij Belgium’s Got Talent, zonder succes. Ondertussen is ze 15 en pakt ze iedereen in met haar imposante operastem. Vrijdag zingt ze voor het eerst voor Niels en dat zorgt voor extra spanning. “Ik hoop dat ik hem trots kan maken”, zegt ze. Ritmisch gymnaste Lieselotte Diels (26 – Brasschaat) laat voor haar act in de studioshows haar vertrouwde hoepels achterwege. Ze bedacht een totaal nieuw concept mét nieuwe attributen: pijl en boog. “Sexyer, spannender en gevaarlijker”, zegt ze zelf. Maar is het ook een schot in de roos?

© VTM
© VTM

Met hun geruite pakjes, bolhoedjes en funky dansmoves maakte 2SDC Junior Crew (11-16 – Mechelen) iedereen vrolijk tijdens hun auditie. De jonge danscrew hoopt daar vrijdag opnieuw in te slagen. Ze voegden nog een extra element toe aan hun choreografie, om ze naar een hoger niveau te tillen. John Harmony (19 – Asse) raakte gebeten door oude muziek en wil die nieuw leven inblazen. Daarnaast wil hij ook bewijzen dat autisme geen beperking hoeft te zijn: “Het mag je niet limiteren in wat je wil doen of wie je wil zijn”. Om zijn woorden kracht bij te zetten verschijnt hij vrijdag met veel zelfvertrouwen op het podium met een nummer van John Denver, Leaving On A Jet Plane.

Met verbazing keek de jury toe hoe vuurartieste Julia Arts (30 – Laakdal) de Stadsschouwburg in vuur en vlam zette met haar vurige trucs. Toch verlangden de juryleden nog meer ‘power’ en een duidelijk verhaal. Die opmerking nam Julia ter harte. Vrijdag staat ze met nog meer vlammen op het podium als Khaleesi van Game of Thrones. Dancelot AndLights (16-28 – Gent) onderscheidt zich als dansgroep door drone Sky, die als vliegend object tussen de dansers zweeft. Dit keer staat danseres Zita alleen met hem op het podium voor een intiem duet, een harmonie tussen mens en technologie.

© VTM

“We zijn begonnen in Essen, maar vrijdag gaan we heel Vlaanderen met onze tumbling veroveren”, klinkt het bij Tumbling Essen (11-19). Ze lieten voor hun nieuwe act hogere matten aanrukken voor nog indrukwekkendere flikflaks, salto’s en schroeven. Ook over hun concept dachten ze na: superhelden zijn de rode draad doorheen de act. Ook Norman Herkul (48 – Rotterdam) is een charmeoffensief gestart. Hij wil alle harten van Vlaanderen stelen. Dat hoopt hij te doen met het nummer Sexbomb van Tom Jones én met zijn aanstekelijke moves, die niemand onberoerd laten.

Vierde studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’, vrijdag 22 november om 20.40 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in