Deze acts treden op tijdens liveshow van de MIA’s: Balthazar, Clouseau, IBE en Arno

© VRT - Jokko

MIA's
© VRT - Jokko

Zonet maakte presentator Steven Van Herreweghe bekend dat Balthazar, Clouseau, IBE en Arno zullen optreden tijdens de dertiende editie van de Music Industry Awards (MIA’s). Dit nieuws kondigde hij aan in de namiddagshow van Studio Brussel.

De eerste liveacts voor de MIA’s zijn zopas aangekondigd. Onder andere Balthazar, Clouseau, IBE en Arno zullen zeker optreden op de Vlaamse muziekprijzen. Indierockband Balthazar heeft zes nominaties op zak. Hun drie vorige platen werden stuk voor stuk bekroond met een MIA voor beste album. Ook deze keer zijn ze genomineerd in die categorie. Naast ‘Album’ is Balthazar ook genomineerd in de categorieën ‘Alternative’, ‘Artwork’, ‘Groep’, ‘Live act’ en ‘Auteur/componist’ waarin het frontduo Maarten Devoldere en Jinte Deprez genomineerd zijn.

Video: de heren van blackwave. traden vorig jaar op op de MIA’s.

Clouseau heeft drie nominaties op zak. In de categorieën ‘Pop’ en ‘Nederlandstalig’ nemen de gebroeders Wauters het op tegen grote winnaar van vorig jaar, Niels Destadsbader. Daarnaast dingt Clouseau mee in de categorie ‘Groep’.IBE, winnaar van The Voice van Vlaanderen, heeft voor het eerst een nominatie te pakken, in de categorie Doorbraak’. Ook Arno, die tijdens de liveshow de Lifetime Achievement Award in ontvangst neemt, zal optreden.

De awardshow MIA’s: donderdagavond 6 februari live op Eén. Tickets voor de awardshow zijn te koop via www.mias.be of www.paleis12.com

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in