More

  Deze acteur zal de zoon van Lars spelen in ‘Familie’

  Advertentie

  -

  ‘Familie’ introduceert op vrijdag 4 september een nieuw personage. Dan verschijnt de zoon van Lars, Raven, voor het eerst in beeld.

  Vlak voor zijn verhuis naar Singapore krijgt Lars (Kürt Rogiers) te horen dat hij een zoon heeft met zijn ex Kathleen (Ann Van den Broeck). Daardoor komt de verhuis van Lars, Veronique en Cédric in het gevaar. De bastaardzoon, Raven, is 17 jaar en Lars maakt daar in de aflevering van vrijdag 4 september voor het eerst kennis mee.

  © VTM

  De ontmoeting zal plaatsvinden op de uitvaartplechtigheid van Kathleen. Raven is een singer-songwriter en draagt een aangrijpende song aan haar op. De rol van Raven zal vertolkt worden door Aaron Blommaert. Aaron is bekend als zanger in de band BOBBY en speelde reeds mee in de Ketnet-reeks ‘4eVeR’.  “Lars mag dan wel de vader zijn van Raven, die is niet van plan om dat zomaar te aanvaarden”, blikt acteur Aaron Blommaert vooruit. “Het wordt nog een bijzonder hobbelig parcours. Raven heeft een totaal ander karakter dan zijn vader en daar wringt het schoentje. Hij is wat de vreemde eend in de bijt, mysterieus en introvert.” 

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer