More

  Deze 5 TikTok accounts moet je écht gezien hebben

  Deze 5 TikTok accounts moet je écht gezien hebben

  -

  Tiktok is zonder twijfel één van de meest populaire apps op dit moment. De social media-app kent veel grote namen, zoals bijvoorbeeld Charli D’Amelio en Addison Rae. Ben je op zoek naar de minder bekende pareltjes tussen alle TikTok creators? Deze accounts zijn minstens even leuk!

  Jonathan– @jongraz

  Deze naam zegt je op het eerste gezicht misschien niet veel, maar je hebt hem waarschijnlijk al eens zien passeren. Het is echter de hond van deze man die met de aandacht gaat lopen. Jonathan is namelijk het baasje van Noodle de pug. Hij werd bekend toen een video viraal ging van hun ochtendroutine. Jonathan zet Noodle rechtop in zijn mandje en of Noodle blijft staan of niet bepaalt of het een bones day of een no bones day is.

  @jongraz

  your Thursday reading 🔮🦴🔮 #bones #nobones #noodletok #kindness #fortune

  ♬ original sound – Jonathan

  Een wat? Wanneer Noodle blijft staan, is het een bones day. Dat wil eigenlijk gewoon zeggen: “Pluk de dag!”. Wanneer Noodle valt en weer gaat liggen, is het een no bones day. Dan mag je gewoon in je bed blijven liggen als je daar zin in hebt. Je mag dan wat meer tijd besteden aan self-care. De TikTok-pug bepaalt daarmee de mood van miljoenen mensen en wij zijn helemaal fan.

  Abigail Barlow- @abigailbarlowww

  Musical fans: opgelet! Opkomend talent gespot! Dit multitalent (jawel: ze kan zingen, dansen én liedjes schrijven) is één van TikToks grootste ontdekkingen. Ze raakte, samen met Emily Bear, bekend toen ze een TikTok-musical maakte van de Netflix-serie Bridgerton. De video’s hadden zo’n succes dat de twee er een heel album van uitbrachten: The Unofficial Bridgerton Musical. Enkele weken later werd het album genomineerd voor een Grammy.

  @abigailbarlowww

  I’m pitchy but I’m having too much fun writing this ✨ #IsThisAvailable #fyp

  ♬ original sound – Abigail Barlow

  En daar eindigt het niet. Ze is ondertussen al bezig aan de volgende musical. Deze keer is het de beurt aan How To Train Your Dragon (Hoe Tem Je Een Draak). Zeker in het oog houden!

  Hank Green- @hankgreen1

  Enkelen onder jullie kennen waarschijnlijk John Green, de schrijver van populaire boeken zoals The Fault In Our Stars. Maar wist je dat zijn broer op TikTok veel populairder is? Hank Greens account is het go to account voor alles wetenschap en weetjes.

  @hankgreen1

  #stitch with @Elaine Hampson Y’all he’s trying to lift himself off of the ground,

  ♬ original sound – Hank Green

  Van waar een kaars naartoe gaat als ze opbrandt, tot de redenen waarom we geen gras mogen eten. Op een ludieke manier krijgen we antwoord op alle gekke vragen die de TikTok community bezighouden.

  Francis Bourgeois- @francis.bourgeois

  Wanneer je denkt aan treinen, is “plezier” waarschijnlijk niet het eerste woord dat bij je opkomt. Toch kan je bij dit account niet ontsnappen aan het enthousiasme van treinspotter Francis. Met zijn aangeboren passie voor treinen (en grappige camera angle) heeft hij intussen de harten van zijn bijna 2 miljoen volgers veroverd.

  @francis.bourgeois

  Here we have 73962 (Dick Mabbutt) and 73965 (Des O’Brien). I’ve been trying to spot 73962 for over a year now!! #trains #trending #fyp

  ♬ original sound – Francis Bourgeois

  Met zijn aanstekelijke lach en toepasselijke treinkostuum brengt Francis een simpel onderwerp als treinen helemaal tot leven.

  La La Land Kind Cafe- @lalalandkindcafe

  Nood aan wat meer positiviteit in je leven? De video’s van dit account laten je weer geloven in het goeds van deze wereld. Vanuit hun auto geven deze creators complimenten aan mensen die ze op straat tegenkomen.

  @lalalandkindcafe

  wait til the end. she said “DRIVE BY ANYTIME” 😂💛 / drive-by kindness ep.36 #drivebykindness #spreadkindness #spreadlove #bekind #fyp

  ♬ The Reason – Hoobastank

  Wanneer we de reacties zien van de mensen, kunnen we niet anders dan zelf ook vrolijker worden. Het account inspireert dan ook om af en toe eens wat vaker een complimentje te geven.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie