More

  Deze 10 kandidaten nemen deel aan het nieuwe seizoen ‘De Mol’ 2021 op Play4

  Deze 10 kandidaten nemen deel aan het nieuwe seizoen ‘De Mol’ 2021 op Play4

  -

  Vanaf zondag 21 maart is het zover. Dan gaat het negende seizoen van De Mol van start op Play4. Ditmaal trekken Gilles De Coster en zijn 10 kandidaten naar Duitsland. Al is dit jaar niemand zeker van zijn plek. Deze 10 deelnemers zie je vanavond in de eerste aflevering van De Mol.

  Uit meer dan 30.000 inzendingen werden dit jaar 10 deelnemers geselecteerd voor De Mol 2021. 9 kandidaten en 1 saboteur trekken de komende weken naar Duitsland. Het nieuwe seizoen belooft ook meteen een opvallende nieuwigheid. Zo introduceren de makers een oranje scherm, naast het bekende groene en rode scherm. Dat scherm stelt de onzekerheid bij de kandidaten voor. 

   Zo vertelde presentator Gilles De Coster dat de finale selectie van kandidaten pas tijdens de eerste aflevering gemaakt werd. Tien andere potentiële deelnemers – die de selectie net niet haalden – zullen in de eerste aflevering strijden om vrijgekomen plekken over te nemen. Het lijkt duidelijk te worden, De Mol wordt sluwer dan ooit met de introductie van het nieuwe spelelement. 

  (Lees verder onder de video)

  Dit zijn de deelnemers

  Annelotte (25) / recruiter / Dilbeek

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol zijn omdat ik van nature een manipulatief karakter heb. Ik kom graag te weten wat de drijfveer is van mensen.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik misschien wel goed kan manipuleren, maar ik kan niet goed liegen. Ik heb ook echt geen pokerface.”

  Dami (20) / studente psychologie / Gent

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol zijn omdat ik vaak mensen kan doorzien. Ik zie meer dan enkel het oppervlakkige. En ik kan, denk ik, heel goed doen alsof.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat heel emotioneel ben en misschien te veel mijn emoties toon.”

  Jasmien (30) / advocate / Ternat

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol zijn omdat ik heel goed kan liegen. Ik kan goed manipuleren, denk ik, zonder mijn enthousiasme te verliezen. Ik kan mensen doen geloven dat ik heel onschuldig ben en dat ik er helemaal voor go, terwijl ik eigenlijk met een tweede agenda speel.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik soms te impulsief en te enthousiast ben. Daarin zou ik soms mijn rol als mol verliezen of toch het risico erop zou lopen.”

  Jens (30) / schrijnwerker / Ieper

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik vrij sociaal ben en zo het vertrouwen van mijn medekandidaten kan winnen.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik vrij impulsief ben en heel competitief ben. Dus ik wil altijd winnen en alles geven.”

  Katrien (39) / vaatchirurg / Nieuwrode

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat toch stiekem wel goed kan liegen, denk ik.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik dan toch wel ethische bezwaren zou krijgen.”

  Kevin (30) / jurist / Gent

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik wel vrij goed ben in van die spelletjes waarin je een beetje moet manipuleren of saboteren. Zoals Weerwolven of Saboteur, daar ben ik wel vrij goed in. Als ik met vrienden speel krijg ik meestal boze blikken als ik ineens dingen doe die ze niet verwachten.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik soms iets te veel praat. Dus dat ik er wel op moet letten, dat ik in al mijn gezever, niet iets eruit floep dat alleen de mol kan weten.”

  Lennart (25) / opvoeder / Retie

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik heel sociaal ben aangelegd. Ik kan het bijna met iedereen vinden. Ik heb nogal een humoristische gang om met mensen om te gaan.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik te vlot ben, denk ik. Ik maak heel graag plezier en ik denk dat je als mol elke seconde aandachtig moet zijn.

  Philip (51) / docent marketing / Burcht

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik in mijn leven al heel veel situaties verzeild ben geraakt, met heel veel verschillende mensen, zowel beroepsmatig als niet-beroepsmatig, waarbij ik niet altijd de waarheid mocht of kon zeggen. Daarnaast is spreken mijn beroep.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik een flapuit ben. Ik praat heel graag. Ik toon mijn emoties graag aan heel veel mensen.”

  Samina (42) / flamencolerares / Houthalen-Helchteren

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik me heel goed kan inleven in verschillende situaties en ook wel, denk ik van mezelf, sterk ben in mensen wat wijsmaken.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik heel empathisch ben ingesteld en snel medelijden heb met mensen.”

  Sven (41) / horeca uitbater / Aalst

  WAAROM ZOU JE EEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou een goede mol kunnen zijn omdat ik me geruisloos in een groep zou kunnen integreren. Ik denk dat ik me gladjes en vrij onopvallend door een groep heen zou kunnen bewegen.”

  WAAROM ZOU JE GEEN GOEDE MOL ZIJN? “Ik zou geen goede mol zijn omdat ik op sommige momenten te oprecht en te eerlijk en te oprecht ontgoocheld, mocht ik bepaalde opdrachten verliezen.”

   

  De Mol 2021 gaat op zondag 21 maart om 19.55 van start op Play4.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer