More

  'The Morning Show' / Beeld: Apple TV+

  De vijf beste series op Apple TV+ in 2023: van Severance tot Ted Lasso

  -

  Ben je zo’n beetje klaar met alle streamingdiensten, zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime, en op zoek naar iets fris? Goed nieuws: dit zijn de beste series van het moment op Apple TV+.

  Mosquito Coast

  Deze reeks vertelt het verhaal van twee ouders met een ferm geheim. Ze hebben iets mispeuterd en hun kroost heeft geen flauw benul. Toch moeten ze samen de biezen pakken, want de flikken zitten hen op de hielen. Superspannend, want je vraagt je, – net als hun kinderen – af waarom de ouders in godsnaam op de loop zijn.

  The Morning Show

  Deze reeks vertelt het verhaal van twee nieuwsankers Alex en Mitch. Op een bepaald moment komt aan het licht dat Mitch te ver is gegaan bij bepaalde collega’s. De wereld van Alex en Mitch stort in als een kaartenhuis. Alex moet nu op zoek naar een nieuwe collega om de Morning Show mee te presenteren, terwijl Mitch door het hele land met de nek wordt aangekeken. Het is een topserie om na een lange werkdag lekker voor te gaan zitten. Heel actueel ook, met onderwerpen als seksueel misbruik en racisme. Deze vlieg je er zo doorheen.

  Severance

  Deze serie draait om het verhaal van Mark, een gast die werkt bij een bedrijf waar werk en privé volledig gescheiden zijn. Het probleem? Na de procedure herinnert Mark zich niks meer van zijn werk als hij niet op kantoor is en vice versa. Het is echt een mind-bender van een serie, perfect om je brein na een drukke dag even op non-actief te zetten. En als bonus, het zit vol met van die “wtf” momenten. Echt een aanrader om te bingen!

  Ted Lasso

  Ted Lasso, een Amerikaanse football-coach, wordt plots gevraagd als manager van een voetbalteam in Engeland. Hij kent het reilen en zeilen van voetbal amper, maar zijn aanstekelijke optimisme en positieve instelling zijn aanstekelijk. In het begin is het team behoorlijk sceptisch, maar al snel wint Ted harten met zijn ongecompliceerde aanpak. Deze serie zit niet alleen vol feel-good momenten, maar is ook een komische achtbaan.

  Slow Horses

  Slow Horses neemt je mee naar de schaduwzijde van de spionage, waar een bont gezelschap van verstoten agenten, bekend als de ‘Slow Horses’, een saai bestaan leidt in een vergeten kantoor. Wanneer een dreigende crisis de kop opsteekt, krijgen ze onverwachts de kans om zich te bewijzen. Voor liefhebbers van spannende spionageverhalen met een flinke portie humor is deze serie een absolute must-see.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie