De 5 Beste Poppunk/Poprock Albums van 2019 volgens muziekredactrice Anne de Nijs

Het jaar zit er alweer zo goed als op. Dat betekent dan ook lijstjestijd. Onze redacteur muziek Anne de Nijs wierp even een blik op wat haar hart het meest kon bekoren in 2019 in het genre poppunk/poprock. 

5. Weezer – Weezer (Teal Album)

2019 was een topjaar voor Weezer. Ze brachten twee albums uit en kondigden een ambitieuze tour aan. ‘Weezer (Teal Album)’ kwam eind januari 2019 uit en staat vol covers van bekende nummers, covers waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had.

4. Set It Off – Midnight

‘Midnight’ van Set It Off staat vol catchy meezingers, maar er staan ook iets gevoeligere nummers op. In hun geheel eigen stijl wist Set It Off weer een prachtresultaat neer te zetten.

3. The Faim – State Of Mind

The Faim kwam in 2019 met hun langverwachte debuutalbum ‘State Of Mind’. Het staat vol krachtige nummers, zoals we van The Faim gewoon zijn. Dit album is zeker nog maar het begin voor de band.

2. SWMRS – Berkeley’s On Fire

Het meest politieke album van de lijst is ongetwijfeld ‘Berkeley’s On Fire’ van SWMRS. Het album is enorm verscheiden, met pure punknummers en akoestische songs. Zeker een must-listen.

1. Waterparks – Fandom

Het beste poprock/poppunk album van het jaar, in ons lijstje, is ‘Fandom’ van Waterparks. Met dat album besloot Waterparks een geheel andere weg in te slaan en alle reeds gebruikte formats overboord te gooien. Het resultaat is damn near genius. 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in