More

  ‘De Verraders’ België: dit zijn de deelnemers van het nieuwe VTM-programma

  © VTM

  ‘De Verraders’ België: dit zijn de deelnemers van het nieuwe VTM-programma

  -

  Vanavond gaat het nieuwe VTM-programma De Verraders van start. Daarin wagen 18 bekende Vlamingen zich aan een psychologisch spel.

  In Nederland was het een ware hit en nu komt het televisieformat De Verraders ook naar ons land. VTM zendt vanavond de eerste aflevering uit van het nieuwe programma, dat een combinatie moet zijn van De Mol en Weerwolven. 18 bekende Vlamingen gaan in een kasteel in het Nederlandse Kerkrade op zoek naar de drie verraders in de groep. Wie wordt vermoord en wie wordt verbannen?

  De identiteit van de verraders blijft voor de bekende Vlamingen een mysterie, maar de kijker komt dat wel meteen te weten. In de eerste aflevering komen de 18 deelnemers voor het eerst samen aan de ronde tafel. Staf Coppens zal door middel van een tikje op de schouder de verraders aanduiden. Het trio zal de komende weken elke nacht samenkomen om steeds één deelnemer te vermoorden. Het is aan de bondgenoten, dat zijn de 15 andere kandidaten, om de verraders uit het spel te krijgen, door ze te verbannen uit het kasteel. De groep die op het einde in de meerderheid is, wint het programma.

  Al zitten de bekende Vlamingen overdag ook niet stil, want dan trekken ze op missie om een zo groot mogelijke zilverschat binnen te halen. Dat doen ze aan de hand van verschillende opdrachten. De opbrengst gaat aan het einde van de reeks naar een kijker thuis. De kijker die, elke week, het best kan inschatten wie vermoord en wie verbannen zal worden wint de zilverstaven en dus een stevige geldprijs.

  Dit zijn de kandidaten

  Basketbalspeelster Ann Wauters

  © VTM

  Ik heb altijd in teams gespeeld en ook in heel veel verschillende teams. Dus ik denk dat ik mensen wel wat kan aanvoelen. Dat kan een voordeel zijn in dit spel. Dat liegen en bedriegen, dat gaat heel intens worden.

  Model Astrid Coppens

  © VTM

  In mijn eigen realityprogramma’s heb ik altijd een rolletje gespeeld en een enorme uitvergroting. Nu gaan de mensen de echte Astrid ontdekken. Misschien lacht iedereen nu met mij, maar ik heb er vertrouwen in dat ik wel tot het einde kan geraken.

  Zanger Bart Kaëll

  © VTM

  “Het is heel spannend, maar ik hou van spannende momenten. Ik ben iemand die graag uitdagingen aangaat en van het leven proeft. Als het uitdagingen zijn die wat verder gaan dan het normale vind ik dat wel leuk. Je voelt dat de spanning stijgt: wie wordt verrader, wie bondgenoot, welke tactiek moeten we toepassen?”

  Bioloog Dirk Draulans

  © VTM

  Ik ben van plan om het echt Darwiniaans te spelen en mij maximaal aan te passen aan de veranderende omgevingsomstandigheden. Pure natuurlijke selectie. Biologisch gezien zouden vrouwen het spel moeten winnen omdat zij makkelijker interageren met elkaar. Ze hebben meer de neiging om samen te spannen en zijn ook communicatief waardiger. Mannen blijven net iets te veel met de onderliggende mannelijke competitie bezig.

  Chocolatier Dominique Persoone

  © VTM

  “Ik ben áltijd – denk ik – op zoek naar avontuur. I’m here to join the moment, let’s have fun. It’s nothing personal, it’s just a game. En ik ben sowieso al een beetje de bad boy.” 

  Journalist Hannelore Simoens

  © VTM

  “Mijn strategie zal zijn om gewoon mezelf te blijven. In groep ben ik niet al te luid, maar ik vertel veel en vraag – journalist zijnde – vooral ook veel. Dat zal mijn strategie zijn.”

  Ontwerpster Inge Onsea

  © VTM

  “Ik heb niks voorbereid en dat is eigenlijk een beetje de rode draad in mijn leven. Ik ga overal in zonder plan. Of ik een verrader wil zijn? Tuurlijk! Zijn er mensen die géén verrader willen zijn?”

  Acteur Issam Dakka (Lisa, De Luizenmoeder, …)

  © VTM

  “Ik heb als acteur de rol van rechercheur gespeeld, dus ik zou een super goede speurder moeten zijn. We gaan zien wat dat mij oplevert in dit spel. Of ik graag een verrader wil zijn? Ja. Absoluut.” 

  Influencer Jamie-Lee Six

  © VTM

  “Ik ben echt super gedreven. En ik kan niet tegen mijn verlies. Bovendien ben ik te koppig. Echt zot koppig. Een match made in heaven om te winnen denk ik. Eerlijkheid en bedrog zijn hier hetzelfde.”

  Actrice Kim Van Oncen (Dertigers, Onder Vuur, …)

  © VTM

  “Ik ben normaal een controlefreak. Ik vind dit zo spannend! Ga ik een verrader zijn? Ga ik een bondgenoot zijn? Gaan het leuke mensen zijn? Ik heb er weinig van geslapen. En je slaapt hier best met één oog open.”

  Televisiekok Loïc Van Impe

  © VTM

  “Of ik goed kan liegen? Ik kan een spel spelen. En als ik daarvoor de spelregels moet volgen – want dat zíjn de spelregels – dan zal ik dat doen ja.”

  Radiopresentatrice Maureen Vanherberghen

  © VTM

  “Ik denk dat het in ons nadeel is dat Sieg en ik als koppel meedoen. Mensen zien het als een bedreiging dat wij een team kunnen zijn. Maar we hebben wel echt tegen elkaar gezegd: dat is hier De Verraders, het is ieder voor zich.”

  Veldrijder Niels Albert

  © VTM

  “Ik ben een competitiebeest dus ik zou heel graag voor de winst gaan. Maar over het algemeen moet het spelplezier bij mij op de eerste plaats komen. Ik vind het een heel leuk spel om aan mee te doen.”

  Actrice Nora Dari (WtFOCK, Panna, …)

  © VTM

  “Ik denk dat ik een goede verrader zou kunnen zijn, omdat ik ver durf te gaan in het liegen. Ik zou tot op het punt gaan dat ik zelfs mijn eigen leugens zou gaan geloven. Ik ben jong, maar mij niet onderschatten.”

  Televisiegezicht Sieg De Doncker

  © VTM

  “Ik moet nu eigenlijk ook Maureen níet vertrouwen. Dat wordt heel lastig. Wij spelen op een ander niveau, want de andere mensen ken ik niet en vertrouw ik dus sowieso niet. Maar als puntje bij paaltje komt en ik moet liegen, dan ga ik gewoon liegen tegen Maureen.”

  Strafpleiter Walter Damen

  © VTM

  “Ik ben natuurlijk dag in dag uit bezig met de leugen. De leugen detecteren en ook bekijken hoe bepaalde partijen zich opstellen. Eigenlijk past dat een beetje in mijn normale biotoop. Maar voor één keer moet ik mezelf verdedigen.” 

  Roeier Ward Lemmelijn

  © VTM

  “Als wereldkampioen in het roeien weet ik wel wat het is om voor de winst te strijden. Dat ga ik hier ook sowieso doen. Ik vertrouw Dominique het minste, dat lijkt me een doordachte sluwe man. Zeker in spelletjes.”

  Zangeres Wendy Van Wanten

  © VTM

  “Ik denk dat de kandidaten mij vooral inschatten als Wendy die humoristisch en lief is, maar die niet echt in staat is om te liegen of een andere rol te spelen. Maar ik ben met twee. Ik heb Wendy Van Wanten die haar typetje kan spelen en ik heb Iris die Wendy in het oog houdt. Ik zal zien welke ik zal vertolken.”

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie