More

  De trailer van de spannende psychologische Netflix-thriller ‘Oxygen’ is er

  © Shanna Besson/Netflix

  De trailer van de spannende psychologische Netflix-thriller ‘Oxygen’ is er

  -

  Wat als je opgesloten zit in een cryogene kist en je zuurstof opgeraakt? Dat is het uitgangspunt van nieuwe Netflix-film Oxygen. De trailer werd zopas verspreidt.

  Fans van psychologische thrillers kunnen uitkijken naar een nieuwe film die binnenkort op Netflix verschijnt. Regisseur Alexandre Aja, bekend van verschillende horrorfilms, zoals The Hills Have Eyes en Crawl, heeft een nieuwe horrorprent gemaakt voor Netflix.

  Buried x 28 Days Later

  In Oxygen wordt het personage, gespeeld door Mélanie Laurent, wakker in cryogene capsule in de ruimte. Ze weet niet hoe ze in de capsule terecht kwam of hoe ze eruit geraakt. Het script doet meteen denken aan Buried en Brake. Twee films waarbij de hoofdpersonages respectievelijk in een kist en een kofferbak opgesloten zaten. In Oxygen moet het hoofdpersonage ontsnappen uit de cryogene kist voor de zuurstof opgeraakt. Als we de trailer mogen geloven, zal de film superspannend worden.

  Naast de vergelijking met Buried, belooft Aja ook een apocalyptische twist zoals in 28 Days Later. Wat we exact mogen verwachten, blijft nog even een mysterie. De film verschijnt in mei op Netflix.

  Oxygen is vanaf 12 mei te bekijken op Netflix.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie