More

  De trailer van de Netflix superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ is er

  MARNI GROSSMAN/NETFLIX © 2020

  De trailer van de Netflix superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ is er

  -

  Netflix heeft eindelijk de trailer gelanceerd van superheldenserie Jupiter’s Legacy. De reeks die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks, is vanaf 7 mei te bekijken op Netflix.

  Over exact één maand kan je op Netflix kijken naar superheldenserie Jupiter’s Legacy. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Mark Millar en Frank Quitely. Met de serie zet Netflix de aanval in op Disney+, die kan uitpakken met films en series uit het Marvel Cinematic Universe. Daartoe behoren onder andere Avengers, Docter Strange en WandaVision. Ook Amazon Prime Video heeft superheldenserie The Boys in zijn catalogus zitten.

  In Jupiter’s Legacy hebben de eerste generatie superhelden de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die ze zichzelf opleggen.

  Moeilijke start

  De reeks kende een moeilijke start nadat showrunner Steven S. DeKnight de reeks in het midden van het eerste seizoen verliet door een verschil in creatieve visie. Hij werd vervangen door Sang Kyu Kim. Het eerste seizoen telt acht afleveringen. De cast bestaat uit Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris,  Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter en Ian Quinlan.

  Check de trailer van ‘Jupiter’s Legacy’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer