More

  De trailer van ‘Bittersweet Sixteen’ van Anna Verheyen, Jan Verheyen en Lien Willaert is er

  Advertentie

  -

  De trailer van Bittersweet Sixteen, de film van Anna Verheyen, Jan Verheyen en Lien Willaert, werd zopas uitgebracht. De film is vanaf 22 december te zien in de bioscoop.

  In Bittersweet Sixteen speelt Lotte de hoofdrol. Ze wordt binnenkort 16 en kijkt uit naar haar sweet sixteen. Lotte heeft een moeilijk jaar achter de rug: een toxische relatie met Astrid, aka het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Ook thuis loopt het niet goed, want haar ouders staan op het punt om te scheiden. Ondertussen razen de hormonen door de puberlichamen op school. De eerste liefde, de zoektocht naar seksuele identiteit en het leven op de middelbare school kruisen elkaar op weg naar het grootste feest van het jaar: de sweet sixteen van Lotte.

  Het scenario werd geschreven door Anna Verheyen, dat is de dochter van Jan Verheyen en Lien Willaert. In de cast zien we o.a. Yana Steenhout als Lotte. Ook Steffie Mercie, Aaron Blommaert, Stien Edlund en Zion Luts zijn in de film te zien. Zij worden bijgestaan door nog meer talent zoals Ninalotte Roose, Nell Cattrysse, Nidal van Rijn, Ayco Weets, Maxine Janssens, Imea Denooze, Emma Van Raemdonck en Héritier Tipo. Bekende namen zoals Tine Embrechts, Joke Devynck, Leen Dendievel, Sven De Ridder, Isabelle Van Hecke en Kürt Rogiers zullen ook te zien zijn.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer