More

  De post-corona rave kelders in met hyperpop single ‘Future Funeral’ van Promis3

  Advertentie

  -

  Muziek van eigen bodem ondersteunen, dat blijven we de komende tijd doen. Binnenkort kiezen we iedere week een artiest via VI.BE. Inschrijven kan via hierFuture Funeral van Promis3 is vandaag onze NXTPOP Must Discover.

  Het Belgische cyber-pop duo Promis3, bestaat uit Andras Vleminckx en Brent Dielen. Ze combineren hun muziek keer op keer met verbluffende audiovisuele geanimeerde creaties, die getuigen van hun ambitieuze project. Hun nieuwste song Future Funeral verscheen deze week online, met opnieuw een sterke videoclip.

  Op de song flirt Promis3 met hyperpop, 90’s-00’s trance en europop. Het levert een gedurfd staaltje muziek op, gemaakt voor de hevigste post-corona rave kelders. Ze dansen de nacht in zoals Cascada ons in 2010 liet doen, laten koele beats roekeloos worden, maar zijn vooral een uniek project dat klaar is voor véél meer.

  Over de song vertellen ze: “We wouden het donkere, maar ook het euforische gevoel weergeven dat je door kan gaan bij het gebruiken van verdovende middelen. Het was voor ons belangrijk dat de track mensen een gevoel van verbondenheid en samenhorigheid gaf. Het maakt niet uit hoe diep je valt, er zal altijd iemand zijn om op terug te vallen. We stelden onszelf voor dat we op een festival waren, terwijl de een trip doormaakten, en wat voor song ons een gevoel van begrip zou kunnen opleveren en ons een verlichting zou geven van het bedwelmende gevoel.”

  Check single ‘Future Funeral’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer