More

  De nieuwste track van Sevn Alias: Gewaarschuwd door COLORS STUDIOS

  © COLORS / YouTube

  De nieuwste track van Sevn Alias: Gewaarschuwd door COLORS STUDIOS

  -

  Sevn Alias bracht maandag zijn nieuwste single Warning uit in de studio van COLORS. 

  COLORS STUDIOS, het unieke platform voor muzikaal talent over de hele wereld, heeft de Nederlandse Sevn Alias uitgenodigd. Volgeladen met energie bracht hij zijn nieuwste nummer Warning. De track is in één dag tijd bijna vijfduizend keer beluisterd op Spotify.

  Het is niet de eerste keer dat COLORS STUDIOS Nederlands talent heeft uitgenodigd in hun show. Vier jaar geleden kwamen Yung Nnelg, Sammie Sedano en Yung Internet hun tracks brengen. Twee jaar geleden stond Ray Fuego, bekend van de Smib-squad, ook in de studio. Hierbij is Sevn dus het vijfde talent die de Nederlandstalige hip hop scene vertegenwoordigt op het wereldwijde platform.

  Dertig miljoen streams

  Pas twee weken geleden bracht Sevn Alias het album Six Summers uit. De plaat telt maar liefst twintig nummers, waarvan Kenan & Kel de meest beluisterde track is, met bijna dertig miljoen streams.

  Sevn is on fire. Dat is duidelijk te zien met de comeback die hij heeft gemaakt de afgelopen weken. We kijken uit naar wat nog zal komen en zijn alvast gewaarschuwd voor de bom die nog zal droppen.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie