More

  De nieuwe single ‘My Universe’ van Coldplay en BTS

  Advertentie

  -

  De Britse band Coldplay en de populaire Koreaanse popband BTS hebben vrijdag 24 september samen een nieuwe single uitgebracht My Universe. Het is de tweede single van het negende studioalbum van Coldplay Music of The Spheres.

  Eerder deze maand werd de samenwerking tussen Coldplay en BTS aangekondigd op Twitter. Voor de officiële aankondiging werden er hints gegeven over de uitgave in aliëntaal, door Alien Radio, maar uiteindelijk werden de boodschappen ontcijferd naar iets begrijpbaar voor iedereen. 

  Op het eerste zicht is de samenwerking tussen Coldplay en BTS een vreemde combinatie, maar de single is the best of both worlds. In het liedje zien we de twee verschillende stijlen bijeenkomen en dat klinkt zeker niet mis. Het resultaat is een lied met zowel Engelse als Koreaanse tekst en een groovy synthwave. My Universe staat op 20 in de YouTube Trending lijst van België met al tien miljoen views. 

  In mei had Coldplay al zijn eerste single Higher Power uitgebracht en wat later ook Music of The Spheres aangekondigd. Het album werd geproduceerd door Max Martin en zal bestaan uit negen liedjes. De naam van het album verwijst naar een fictioneel zonnestelsel met negen planeten. De negen singles van het album verwijzen naar die planeten. 

  We hebben naast de release van My Universe ook meteen een releasedatum voor de My Universe documentaire. Deze komt uit op zondag 26 september. Voor de Coldplay’ers en de ARMY – dat zijn de fans van BTS – wordt het dus een spannend weekend. 

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer