More

  De nachtclubs zijn weer open: 5 tips tegen een kater

  De nachtclubs zijn weer open: 5 tips tegen een kater

  -

  Gisteren gooiden de nachtclubs opnieuw hun deuren open. De kans is dan ook groot dat jij vandaag met een vreselijke kater bent opgestaan. Daarom zijn hier vijf tips die jou door een vervelende katerdag sleuren.

  1. Water, water en nog eens water

  Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende tip, maar water kan wonderen doen. Door de alcohol droog je uit en dat is ook de reden dat je met barstende hoofdpijn wakker wordt. Best drink je al een paar glazen water nog voor je gaat slapen. Water en de rest komt later!

  via GIPHY

  2. Slapen

  Als je de volgende dag om 8 uur al in de les moet zitten heb je misschien niet veel aan deze tip. Nochtans is het belangrijk om veel te slapen aangezien je lichaam vermoeid is en zich zo terug kan herstellen. Een dagje in bed of in de zetel en Netflixen maar!

  via GIPHY

  3. Fondke leggen

  Ook is het belangrijk dat je voor je gaat drinken genoeg hebt gegeten. Dit zorgt ervoor dat je minder snel dronken wordt en de volgende dag dus ook een minder grote kater zal hebben.

  via GIPHY

  4. Ontbijten

  Dit is misschien niet het eerste wat je wil doen wanneer je misselijk opstaat. Toch is het belangrijk om niet op een lege maag aan de dag te beginnen. Als je maag al keert bij de gedachte aan een rijkelijk ontbijt met spek en eieren, ga dan voor iets lichts zoals crackers.

  via GIPHY

  5. Pijnstillers

  Last but not least, pijnstillers. Uiteindelijk is het toch een van de snelste manieren om van die katerhoofdpijn af te geraken. Zie wel dat je ook genoeg eet en drinkt wanneer je ervoor kiest om pijnstillers te gebruiken.

  via GIPHY

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer